藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: chee
打印 上一主題 下一主題

7月份第一場 (7/8 SAT) [複製鏈接]

溫馨提示:

- 有華倫戰衣的隊員,請同時帶備!

- 無華倫戰衣的隊員,請預備橙色或接近球衣!

- 未有RC主戰球衣(阿根廷/淺藍白間+黑褲)的新隊員,請按式樣,自購球衣(號碼可於題目"藍澄足球隊名單"中挑選[吉]Number),自購球衣應在3個月或5次出席內完成。( p.s. 正版或大陸版不拘!)
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

肥度 & friends=幾多人?

咁熱鬧,但無得踢! :poor:

[quote:effeea3f2a="Busman"]我件3重係 grassman 到呢...................
[/quote]

實交到件衫比你既! :em09:

8-7-2006
地點:青衣公園
時間:下午6-8
自己友對賽

Team 1 [shadow=green](橙)[/shadow]
1. chee
2. Dennis
3. EpSon
4. Billy
5. Stephen
6. John(佢要求同Patrick對賽,有冇Team 1既兄弟同佢掉組<---私人恩怨)
7. Vincent
8. Grassman
9. Keane
10. 肥度

Team 2 [shadow=yellow](BLUE)[/shadow]
1. 肥度's friend
2. 肥度's friend
3. Patrick
4. EpSon's friend  
5. vincent's friend
6. vincent's friend
7. 榮仔
8. 榮仔's friend
9. 榮仔's friend
10. 榮仔's friend

雖然分了Team,但最好都預備齊兩套球衣!

[quote:827b6b68c3="R & M"]咦!Team 1 邊個做龍門呀?

路人甲示[/quote]

:sweat:

8-7-2006
地點:青衣公園
時間:下午6-8
自己友對賽

Team 1 [shadow=green](橙)[/shadow]
1. chee
2. Dennis
3. (空)
4. Billy
5. Stephen
6. John(佢要求同Patrick對賽,有冇Team 1既兄弟同佢掉組<---私人恩怨)
7. Vincent
8. Grassman
9. Keane
10. 肥度

Team 2 [shadow=yellow](BLUE)[/shadow]
1. 肥度's friend
2. 肥度's friend
3. Patrick
4. (空)
5. vincent's friend
6. vincent's friend
7. 榮仔
8. 榮仔's friend
9. 榮仔's friend
10. 榮仔's friend

雖然分了Team,但最好都預備齊兩套球衣!

[quote:ae831183a0="R & M"]隊長,我想問幾時有賽事傳真睇呀 :?:[/quote]

我都唔知,我仲做緊上星期二的工作! :dead: