藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

希望召開業主大會 [複製鏈接]

叫酒店業主support囉!佢地業權都好大!

Jess 算把啦,who care 你比幾多個警告!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:22f9a6f91a="hales"]唔知仲開唔開居民大會呢...
今朝見到果邊連個版都唔見埋...... :dead:[/quote]

咩版呀? :?:

[quote:de0b1c8d30="Jeffrey & Shirley"][quote:de0b1c8d30="wychan"]呢班人都傻o既 :em05:  一時一樣 :sweat:

願主賜他們智慧... 呵呢袉彿 :em14:

都係講番今個禮拜六游水好過... 8)[/quote]
雖然大家姓陳 ops: ,不過睇吾過眼 :x 。吾該管理員比個警告佢吖! :[/quote]

Page 3 所有人都犯規(包括Jessica),Subject係"希望召開業主大會 ",但全部離題!全部"奶"野! :em12:

p.s. 我都好希望有業主大會![glow=red] <---到呀、到題呀![/glow]

[quote:79dbe80d3f="Jess&Burns"]哈哈哈.... 自從Hales 無做admin 之後 對於離題既事 我已經處理得相當寬鬆.
(無王管)

呢個題目本身已經係一個笑話.

大家講下笑. 無咩所謂啦....[/quote]

:nowords:

[quote:1b927b1957="Jeffrey & Shirley"]你其實可吾可以比 "牌" 自己傢?! :?:[/quote]

係得o既!  我自殺過,我係過來人!

p.s. 業主大會最好遲少少開![glow=red] <---到題[/glow]

咁 diedsee 係咪 diedsee?  :em17:

(精神分裂中)

我都成日用呢o個"架"字喎! (但我唔係佢。)  所以呢個footprint唔係百分百準確!

[quote:f6a3374f7d="dracula"][quote:f6a3374f7d="Billy"][quote:f6a3374f7d="dracula"]
好呀~ 我都係唔做喇~ 搵個有能者接手啦~ 唔該!  :roll:[/quote]

發悔氣咁話喇喎.... :HIT:[/quote]

唔係呀~ 我好 d 疲累..... (話實我做版主又真係冇乜o野做o既 :mrgreen: )
不過都係換下人啦~  :roll:[/quote]

好呀!你咪鬼做囉。 到時狂比你警告,你又冇仇報! :em12:

唔比面我,比牌!
唔請食蛋糕,比牌!
踢波唔到,比牌!
亂up野,比牌!
夜唔訓覺,比牌!
9唔搭8,比牌!
扼post,比牌!
睇你唔順眼,比牌!
唔知為乜,比牌!
諗唔到啦,都比牌!

10個啦! :em02:  :em02: