藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 23971|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

五月份場紙: [複製鏈接]

A) 6-5-2006 晚上6-8  青衣公園

1. Chee
2. Eddy
3. Dennis
4. Dracula
5. Grassman
6.

B) 20-5-2006 晚上8-10 林士德

1. Chee
2. Eddy
3. Dennis
4. Dracula
5. Grassman
6.

C) 27-5-2006 晚上8-10 林士德

1. Dracula
2. Grassman
3.
4.

TBC: Eddy Dennis
NG: Chee
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:4d3720a301="Eddy Lam"]乜而家咁難搵對手... 等我下星期二問下Park Island先...[/quote]

我約戰緊5/6個場!

[quote:941a5abe81="chee"]6-5-2006
我約左我兒生  如果你地已經有對手  可以取消!
但儘快決定!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1[/quote]

咁就搵你兒甥啦,我再諗5/27!

我都有friend到!

A) 6-5-2006 晚上6-8  青衣公園
對手: Chee's兒甥
** 我地著橙色波衫 **

1. Chee
2. Eddy
3. Dennis
4. EpSon
5. Grassman
6. Keane
7. Keane's friend
8. Dracula (盡趕)
9. Stephen
10. SFXS x2

有對手了,對手係阿仙奴,我們對賽過一次了。

[quote:e5d3db51b0="Eddy Lam"][quote:e5d3db51b0="grassman"]C) 27-5-2006 晚上8-10 林士德
有對手了,對手係阿仙奴,我們對賽過一次了。[/quote]

我住Park Island個同事放緊大假 所以May 20場波仲未約到 如果
叫你班阿仙奴踢呢場得唔得呀?[/quote]

How about 5/20 同SFXS踢?

夏天又到了,我累到想死!

20-5 我會是踢SFXS o個邊,但見大家今晚狀態大勇,SFXS都唔會係我地o個皮!

B) 20-5-2006 晚上8-10 林士德
對手: SFXS

1. Chee
2. Eddy
3. Dennis
4. Dracula
5. EpSon
6. Stephen
7. Billy
8/9. Keane + fan

x. Grassman (友隊)

對手: 阿仙奴

1. Dracula
2. Grassman
3. EpSon
4. Dennis

TBC: Billy
NG: Chee Stephen Eddy (要做節)...

守龍囉!