藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

結婚擺酒頭很痛 [複製鏈接]

3) 唱情歌又話d歌老套 又話d歌詞寫得晤清楚無新意晤係唱..都係玩下之馬 !

咁擺酒夠老套喇 ! 佢又擺 !
比我一定大返佢 ! 片過o羅...寄然佢咁無品 !
JANICE :em11:

[quote:b9b4653ba4="Simon&Michelle"][quote:b9b4653ba4="BLUE"]尋晚幫個舊同學做姊妹 個新郎全完無品 ! 簡直要用不知所謂你形容佢 !  :twisted:[/quote]

係咪飲大左呀?[/quote]

晨早留留點會咁怏飲大呀 !  :?:

如果換轉係我, 我實行晤出門!

[quote:514c4d2633="grassman"][quote:514c4d2633="OON"]如果換轉係我, 我實行晤出門![/quote]

到時你係至好講! :em05:[/quote]

我剛講左lee件事比我男朋友聽 佢話將來晤會好似blue同學仔個老公咁無品 !  :em11:
但係佢無話娶個o個一定係我喎 !  :em06:

[quote:ff80e35433="BLUE"][quote:ff80e35433="OON"]
我剛講左lee件事比我男朋友聽 佢話將來晤會好似blue同學仔個老公咁無品 !  :em11:
但係佢無話娶個o個一定係我喎 !  :em06:[/quote]

佢講笑o者 ! 都等左你咁多年 又咁怕羞 ! 一定好過我朋友個老公 ![/quote]

佢真係好好心地 ! 可以話愛心爆棚 !  :em04:

[quote:1784056421="BLUE"]未就係o羅 ! 比d長輩話佢無品 幾落新娘面 ![/quote]

咁新娘亞爸,亞媽未好嬲!都未過門就咁落女家面! :evil:  :evil:
比著係我家姐知道, 肯定不歡而散!  :em12:

有無人1提供多一些"wedding game" 比我棟下呢 ? :em05:

[quote:00fba530ef="Jess&Burns"][quote:00fba530ef="OON"]
但係佢無話娶個o個一定係我喎 !  :em06:[/quote]

Poon 恨嫁恨到出晒面 d 男人會借d 倚唔求婚架 唔好種壞d 男人~[/quote]

請不要誤會我都無話要佢娶我 佢只係講將來一定晤會好似BLUE同學仔個老公咁落新娘面 !  ops:  ops:

我覺得係個女仔就慣過男仔 攪到佢晤識尊重長輩...
但係個男仔都好有問題 !

[quote:4906139340="saga"]
saga  :em20: ice : saga 都好有問題[/quote]

晤係好明  :?:  :?:  :?: