藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

首次板聚時間及地點 [複製鏈接]

[quote:b893b24345="Agnes&Henry"]哎呀..好難揀呀... bbq...熱 但比較容易混熟.. 晚飯.. 舒服 但係好難熟... 因為一圍只可以坐十二人.....咁咪要好多圍?[/quote]

有道理~~
咁點算好呢??  :roll:  :roll:  :roll:
見過鬼就唔怕黑啦~

下星期六就係喎~
係咪即係改o左去食 buffet ar???
帝苑............o係邊o架? :?:
見過鬼就唔怕黑啦~

:em03: 8月 9  :?:  :?:
死喇~ 唔知得唔得 tim~  :em01:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:8995804b82="saga"][quote:8995804b82="LJJ"]真係冇wor 乜都冇俾wor 咁咪蝕o左俾刜or[/quote]

ken 之外 仲有無人有?[/quote]

我都有~ 去睇示範單位o既時候 門口個小姐見人就比個喎~
第一次去睇無買囉o左一張 第二次去買 我見仲有~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:09fd2a6d04="bobo"]我想問下可唔可以淨係去睇樓團呀
因為我個晚已經約左人食飯

大約會係幾點睇樓呀?[/quote]

已經改o左只係聚會食飯 取消睇樓團~
http://rcrest.no-ip.com/viewtopic.php?t=304 睇睇
見過鬼就唔怕黑啦~