藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

RC足球隊12/05賽後傳真! (vs SFXS) [複製鏈接]

Re: RC足球隊12/05賽後傳真!

[quote:47db47f935="Eddy Lam"][quote:47db47f935="grassman"]Eddy 話RC隊全攻型,但昨晚就大部份時間得Alankle自己搵食,反而後防有FD榮仔Eric支持大局(Eddy,佢地幫你頂左好多波,要請人食飯呀! :em19: )
中場有Johnny在右側發難,Dracula中場掃蕩 :em07: ,Ryanli負責分波
。 最後都由我地RC首席射手Eddy(要請埋我食飯),攻入一球! 零的突破! :em19: [/quote]

食飯 冇問題喎! 不過您做乜唔講您自己靜雞雞落o左場 跟住入埋波o個一幕ge?
He he he... :em12:[/quote]

咪係~ 一分鐘前仲見佢o係場外 "gup" o緊o野~ 轉個頭就出o左場入波~  :em05:
仲有佢o個球好假o既假身(係假聲先o岩)~ "哎呀" 一聲!! 都冇起腳就比佢入o左~ :evil:
見過鬼就唔怕黑啦~

Re: RC足球隊12/05賽後傳真!

[quote:a2c88d18cd="grassman"]
假聲呢家野好難練!碧咸都唔係我個皮! :em12:[/quote]

天氣一轉涼就咁多風涼話~~  :evil:  :em13:  :em10:  :em20:  :twisted:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:5d7861c5bb="grassman"]哎呀![/quote]

:em16:  唔會再中你計!!!

草人你唔使訓 ga?
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:be4fdd75ba="Eddy Lam"][quote:be4fdd75ba="榮仔"]
我隻腳趾公都[highlight=red] total lost[/highlight]  啦! (腳指甲) :em05:[/quote]

係咪響個corner位俾幾條友圍住o個時整親ga? 我當時都好似伸o左您
一腳...真係sorry呀!!!  :em14:  :em14:  :em14:[/quote]

:em07: 你地係同一隊喎!!!
見過鬼就唔怕黑啦~