藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: jimmykoko
打印 上一主題 下一主題

鮮風系統 [複製鏈接]

[quote:506d4bd867="saga"][quote:506d4bd867="IWAT"]
好似冇得控制開同關tim..

大單位既係會跟住個冷氣...  有冷氣機就會係底下有個鮮風口[/quote]

開冷氣時會唔會漏風 搞到用多左電呢?[/quote]

應該唔會 la~ 鮮風口 d風係吹入屋 應該唔會走冷氣o既~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:3dfa61924b="saga"][quote:3dfa61924b="kenykl"]Let me goto RC again this week to take a photo sin... kee....[/quote]

好!

你有氣有力既話就上埋我間屋影下相 XD[/quote]

可以入地盤???  入得o既話 我有氣力喎~ 我有好多o野想影呀~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:23ad195843="saga"][quote:23ad195843="dracula"]
可以入地盤???  入得o既話 我有氣力喎~ 我有好多o野想影呀~[/quote]

唔係人人入得架 XD

你無睇過 ken 坅Y屋入面影既相咩?[/quote]

我知呀~ 但係你地點解可以入o架??
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:2758bb8e6c="saga"][quote:2758bb8e6c="dracula"]
可以入地盤???  入得o既話 我有氣力喎~ 我有好多o野想影呀~[/quote]

唔係人人入得架 XD

你無睇過 ken 坅Y屋入面影既相咩?[/quote]

我知呀~ 但係你地點解可以入o架??
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:73b1064859="saga"][quote:73b1064859="dracula"]
我知呀~ 但係你地點解可以入o架??[/quote]

我唔入得呀
我係話 ken 得間既話 又有力 叫岍飢睄v咋 XD[/quote]

oh~ 咁就要麻煩 ken 喇~~~  要比多 d 飯坉?行多十層都有氣力~
見過鬼就唔怕黑啦~

:em06: 好感動!!!~~  :em06:
見過鬼就唔怕黑啦~