藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 25495|回復: 33
打印 上一主題 下一主題

你地o係RC 晚餐食 D乜? [複製鏈接]

:?:
見過鬼就唔怕黑啦~

我原本都想去做 GYM 最後買餸返o黎煲湯煮飯 但點知....
沉日o係"deli蕃薯"買o左個 $10 keyboard咁大o既包....今日到期 而家仲食o緊....唉
見過鬼就唔怕黑啦~

我 7點幾已經返到 rc la~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:d64c6049c9="Billy"]咁早????唔使看鋪呀...[/quote]

心情低落 又想飲湯 咁咪早d返 lor~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:35a12264ee="diedsee"]差不多日日都要煮兩餸一燙......諗到想死 :em18:[/quote]

唔難啦~ 而家先第一年~ 要煮足十幾年先難諗 jei~ (阿媽話o既)
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:e818050e9e="Billy"][quote:e818050e9e="dracula"][quote:e818050e9e="Billy"]咁早????唔使看鋪呀...[/quote]

心情低落 又想飲湯 咁咪早d返 lor~[/quote]

為咩心情低落呀.
唔通........無見好耐....妳最近點 ops:
搵呀POON幫幫手o羅... :mrgreen:[/quote]

一個人都唔會唔開心o既~
人係好渺小 但人o既力量可以好大 所以傷害都會好大~
見過鬼就唔怕黑啦~

我都有睇...... 所以....要愛惜身體~ 唔好要親人擔心
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:98bdf395d2="R & M"][quote:98bdf395d2="Kiliyan"]睇下你既生活態度點睇啦~活著已是幸福! 努力! 努力![/quote]
係呀~

歌仔都有得你唱啦︰人生不得意~事~十常八九~~~(RC友~與你一起奮鬥)
伯爵︰開心o的面對將來..........把喇 :mrgreen:[/quote]

正所謂....福無重至...禍不單行...
洗手盆去水個卒...按o左落去 彈唔番上o黎  :em08:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:44f67f2ec5="leemoksau"][quote:44f67f2ec5="Billy"]可以肯定兩個人最開心o既時候一個人係點都去唔到o既.[/quote]
凡事都有因果循环. 当初两个人越开心 依家一个人就越伤心 越难放开. 这就是......开心的代价.[/quote]

唔付出咁多 唔投入咁多 少 d 開心 咁係咪會少 d 傷心?  :?:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:1becce96da="leemoksau"][quote:1becce96da="dracula"]我都有睇...... 所以....要愛惜身體~ 唔好要親人擔心[/quote]
哼! 讲得咁好听. 愛惜身體就唔会一个人对成支"血浆"啦.[/quote]

我成日都係得把口o架啦 :mrgreen:
見過鬼就唔怕黑啦~