藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 19506|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

大家覺得打開窗時,邊個單位比較嘈吵 [複製鏈接]

Re: 大家覺得打開窗時,邊個單位比較嘈吵

[quote:77368f7e2a="dick&queenie"]唔知平時,打開窗頂唔頂得順。
因為我住開香港南區,比較平靜。
青衣........唔知係點呢。[/quote]

我估 6座向海o個邊 因為對住條出入貨櫃碼頭o既天橋
其實我覺得 rc 唔會真係咁嘈~ 同 d 市區樓冇分別
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:94faa67165="IWAT"]我估係五座de同三座fg...
因剛剛係對住迴旋處同巴士站  d車一停一開會好嘈...
公路d車比較平穩...  d聲比較穩定...  唔會特然嚇您一驚...[/quote]

其實香港地好多地方都嘈 好多樓都o係高速公路邊 都唔明藍澄灣有乜特別~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:9772f6bd1a="Agnes&Henry"]我男朋友今日去過藍澄灣'視察進度'..囧咱炙h酒店個面睇妐亶f櫃個邊己經好似operate緊因為囧ㄗ鴞n多好多貨車同拖頭(唔係泥頭車..) 妐黹s店個面真係好嘈嫁.. 但係一入番美景個面的藍澄灣就好靜妐黹s店真係隔到好多聲... 妐嗃唔走出去酒店個面都唔知道有咁多大貨車同拖頭....都算係一個好消息啦... ^o^[/quote]

係呀~ 我都有去o個一面睇過~ o個 d 好嘈o既聲 有好多仲係o係地盤入面發出o黎~ 所以起好之後會好 d............. 但係到時個碼頭又會繁忙 d~
見過鬼就唔怕黑啦~

我個 friend o係貨櫃碼頭做o野 妐亶f櫃碼頭夜景好靚呢~~   
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:b63784cd1a="Agnes&Henry"]其實我都無乜野..我想覆又唔知覆乜好姐... 哈哈......即係好似有一隻青蜓係個頭後面飛過咁......=.=...

貨櫃碼頭咪貨櫃碼頭囉....咁點?我唔怕你嫁....[/quote]

我睇過妳 d message 發覺妳真係好鍾意 rc 喎~
見過鬼就唔怕黑啦~

酒店出面 (向海o個邊) 會有條路可以散步~ 另外6樓空中花園都可以睇到~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:298d530c7a="hales"][quote:298d530c7a="L"]比我就買禮頓山一號...發夢完畢.. :[/quote]
:em16:  :em16:
白加道一號 :em12:[/quote]

"青衣路一號" 都好好聽呀~ 青衣裡面o既青衣路喎~~ 仲要係 1號 tim~
全個青衣唯有藍澄灣~  :
見過鬼就唔怕黑啦~