藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: ye
打印 上一主題 下一主題

激到你死!! [複製鏈接]

我個廁所不停流水 最激是有人掉了類似膠手套落去 :evil: 於是去管理處 有人上去單位睇.
個職員叫咗個判頭睇 竟然立刻沖廁 想毁屍??好彩沖得到日後塞咗一定投訴上報紙

成2個星期D進度=0. 度廁所門補過重差過之前 個判頭竟然話已執????若不滿意可再交DEFECT FORM 即叫我再抄過一份 根本無勿OK。咁我咪要每個星期交一次FORM??? :twisted: 最差是過判頭竟然發脾四 對住個管理講以後都不見D住戶我都未發脾四??? :em13:

重有個管理叫我最好再貼番D LABEL上去因俾工人掉哂其實已經第二次貼而且投訴過 又貼都無用啦罰抄??真是又激氣 又好擔心有排都入伙不到! 唉! :em01:
Everything will be OK tomorrow

我是2座b 今日去睇依然無變真係當你吹bb
d 空心地磚重俾我發現咗起過但是鋪得一高一低會弄傷腳 又有好多灰泥 次次整過都重衰 點算? :em06:
Everything will be OK tomorrow