藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

今晚有歐冠杯睇! [複製鏈接]

後生果時都會o既.
依家頂唔順lu.

如果liverpool就唔同.
因我係liverpool friends.

真唔真呀,一d都唔似wu.
我重以為我大過你”team”.

[quote:c704effc75="R & M"]Billy︰

咁你要扮女人上 kyu 度食多o的燕窩寶o下至得喇 :em09:[/quote]

唔使啦.
外表對男人來講唔太重要wu.

[quote:63aad9c4f5="grassman"][quote:63aad9c4f5="Billy"]真唔真呀,一d都唔似wu.
我重以為我大過你”team”.[/quote]

我比Sumi用既藥方,我亞爸亞媽都有對我用,所以keep得好! :em17:

p.s. 上面係講笑! 但我亞爸亞媽真係對我好好,我好愛我亞爸亞媽! :em14:[/quote]

係唔係做左人老豆.
覺得亞爸亞媽特別好呢. :em12:
湊仔真是唔易.
我見我亞爸亞媽幫我呀哥湊女都好”伸”苦. :cry:

但唔係 Liverpool "team".

好正呀!! :em04: 唔該!!! :em14:

[quote:7e1d4fda7a="FD"]我也是LIVERPOOL FANS呢,今晚ESPN有得直播喎,想睇嗎? PM網址比你啦...[/quote]

1:0 Liverpool Win!!! Yeah !!!! :em04:  :em04:  :em04: