藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 25460|回復: 21
打印 上一主題 下一主題

你地o係RC 晚餐食 D乜? [複製鏈接]

今晚同你一樣.
公仔麵加菜.... :mrgreen:
因為做gym冇時間煮....

[quote:d8407e595c="dracula"]我原本都想去做 GYM 最後買餸返o黎煲湯煮飯 但點知....
沉日o係"deli蕃薯"買o左個 $10 keyboard咁大o既包....今日到期 而家仲食o緊....唉[/quote]

你咁夜返會所都關啦.
點做gym呀...

咁早????唔使看鋪呀...

[quote:a8ce7a3f05="diedsee"]差不多日日都要煮兩餸一燙......諗到想死 :em18:[/quote]

都唔係呀.
一味菜一味魚或肉.
總之一星期冇重複就得啦....

[quote:6d5a0d1d4c="dracula"][quote:6d5a0d1d4c="Billy"]咁早????唔使看鋪呀...[/quote]

心情低落 又想飲湯 咁咪早d返 lor~[/quote]

為咩心情低落呀.
唔通........無見好耐....妳最近點 ops:
搵呀POON幫幫手o羅... :mrgreen:

[quote:219e6cd999="Kiliyan"]...公仔麵加芝士腸加XO醬....盒裝lemon茶... [/quote]

都幾多人食公仔麵喎.
不過D"送"就有D唔同.... 8)

[quote:b5cde9d2b5="dracula"]

一個人都唔會唔開心o既~
人係好渺小 但人o既力量可以好大 所以傷害都會好大~[/quote]

哈哈唔好自我安慰.
呢個方法我都用過.
可以肯定兩個人最開心o既時候一個人係點都去唔到o既.
放開D啦~~~~

[quote:c69635845a="OON"]

dracula ; 你發生乜野事..比邊個傷害你啊 ?  :?:
我睇到心都痛埋 !  :em06:  :em06:[/quote]

我估係:無見好耐....妳最近點  ops:  
唉.......有冇人可以幫o下佢. :em19:
呢家野我唔掂呀.... :em06:

[quote:e843cddfa5="dracula"]一年一兩次呀~~ :em13:[/quote]

星期六hotcake度gathering咪又飲囉.
個個星期都有得飲o架.
不過飲酒唔應該飲太多.
唔開心除外..... :mrgreen:

[quote:4b1d620e03="leemoksau"][quote:4b1d620e03="dracula"][quote:4b1d620e03="leemoksau"]凡事都有因果循环. 当初两个人越开心 依家一个人就越伤心 越难放开. 这就是......开心的代价.[/quote]

唔付出咁多 唔投入咁多 少 d 開心 咁係咪會少 d 傷心?  :?:[/quote]
冇错! 不过你要识得享受孤单.[/quote]

但有時孤单太耐始終都要..............o既~~~