藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 20615|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

芝麻mousse [複製鏈接]

好似好多材料好複雜喎。成個過程需時幾耐呀﹖
可唔可以試食先呢﹖ ops:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:a325beabec="dracula"]
leemoksau~ 今日真係好突然~ 比妳嚇o親~ [/quote]
:em17:  :em17:  :em17:
事發時間﹕今天下午5-6﹕00左右
事發地點﹕伯爵間金魚鋪
事發過程﹕伯爵背向門口﹐莫愁行入去﹕“喂老細﹐有冇石斑清蒸啊﹖” 伯爵回頭定o左足足有五秒(可能以為係o黎收保護費o既)﹐先至認到原來係莫愁。

[quote:1bb696f8fa="hales"]我覺得聽晚有興趣既朋友可以call一下我地睇睇有冇製成品
可以幫下手消一消 因為cake又唔放得耐我地又食唔哂..[/quote]
我有興趣喎﹐CALL邊個呀﹖

[quote:560fe800a4="bikbark"]莫愁,你pm個手提號碼俾我啦[/quote]
PM o左了。

[quote:18faa570e7="bikbark"]唔係好多份量,不過要自己試過先敢俾人食嘛,搞到我由好鍾意食cake變o左唔係幾鍾意食,總之當初就唔學啦!  :em18:[/quote]
早D講嘛。RC好多白老鼠o既﹐包括我自己。
禽日我整南北杏冰糖雪耳木瓜糖水﹐結果落得太多雪耳變o左南北杏冰糖雪耳木瓜粥﹐都有四隻白老鼠幫我食哂。 :mrgreen:

[quote:1e083b5525="Jeffrey & Shirley"][quote:1e083b5525="leemoksau"]早D講嘛。RC好多白老鼠o既﹐包括我自己。
禽日我整南北杏冰糖雪耳木瓜糖水﹐結果落得太多雪耳變o左南北杏冰糖雪耳木瓜粥﹐都有四隻白老鼠幫我食哂。 :mrgreen:[/quote]

吾怪之得,RC o的鼠患咁耐都未掂啦! :em17:[/quote]
白老鼠多D都冇所謂。

[quote:f98c42941c="Jeffrey & Shirley"]
咁個四隻白老鼠乜野名,我地識吾識傢。 :em12:[/quote]
全部都識﹐係Patrick Billy R & M.  

[quote:80e5f73e10="R & M"]
未~~~毒~發~~~我~~~仲~~~講~到~~~野~~~~~~~~[/quote]
回光反照姐 :em12:
“其實你已經死o左了......”(抄“北斗之拳”)

[quote:ca3ccddadb="grassman"][quote:ca3ccddadb="leemoksau"]“其實你已經死o左了......”(抄“北斗之拳”)[/quote]

北斗之拳你都有睇 :em03: ,你都幾另類喎!通常得男睇。[/quote]
因為三級(暴力)﹖我都係睇o左兩三次喳。除o左以上果句對白﹐最搞o野就係每次o既招數都REFER返中國XX年代o既典籍。

[quote:9c53f56439="dracula"]
咁我過埋黎整咪有 3個囉 :em04: ~ 我有 tools呀~[/quote]
點止呀﹖
:roll: BIKBARK  X  1
BILLY       X  1
DRACULA X 1
MOKSAU   X 1
R & M       X 1-2
:em04: 今晚開得甜品自助餐了﹗