藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

三週年版聚 [複製鏈接]

8)
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

因酒店空間有限,已經不能再加位,所以由現在起已截止報名啦,其他有興趣參與的網友,敬請原諒! :em14:

所有參與是次活動之網友請留意,本人與酒店溝通過,版聚場地可以在六點半交場,食物準時會在七點供應;如果網友有時間,可以七點之前到場地互相吹 o下水先嗯! :yeah:

[quote:a20392f298="leemoksau"][quote:a20392f298="dracula"]:? 仲諗住加多個o添....[/quote]

我個名額可以讓俾你[/quote]

妳同佢喬住手咁黎咪得o羅! :

[quote:070797bf32="grassman"][quote:070797bf32="leemoksau"][quote:070797bf32="dracula"]:? 仲諗住加多個o添....[/quote]

我個名額可以讓俾你[/quote]

獨白:[只要你幸福,犧牲我都無所謂!][/quote]

對方既獨白:「妳真係為左我咁大犧牲 :face13: ...我會...我會........................喂,大姐呀,係就快d啦,仲o係度o牙住個位。 :x 」

[quote:4b53a6ae05="leemoksau"][quote:4b53a6ae05="Robert"]

對方既獨白:「妳真係為左我咁大犧牲 :face13: ...我會...我會........................喂,大姐呀,係就快d啦,仲o係度o牙住個位。 :x 」[/quote]

導演導演未訓醒呀? 哩D對白唔係我o既 :sweat:[/quote]

我唔係話妳講 lee 句喎! :em09: 妳既對白係由阿草演繹 o既,至於我演繹邊個就呼之欲出啦! :

所有參與是次活動之網友請留意,本人與酒店溝通過,版聚場地可以在六點半交場,食物準時會在七點供應;如果網友有時間,可以七點之前到場地互相吹 o下水先嗯! :yeah:

[quote:4e2ae8f60a="wychan"]done![/quote]

Thanks !

是次活動總支出為港幣 $5000 元,將剩餘的港幣 $85 元,再加零三年版聚之餘數港幣 $213 元,聚首一堂版之活動營運基金總額為港幣 $298 元,寄望下次活動時可以有機會用到啦!報告完畢!

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=418