藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 44094|回復: 21
打印 上一主題 下一主題

除夕倒數夜 [複製鏈接]

活動︰除夕倒數夜
日期︰二零零六年十二月三十一日
時間︰當晚十時三十分之後
地點︰第二座會所內(暫定)
截止報名日期︰二零零六年十二月二十六日(晚上十二時之前)
收費︰一概開支會扣除以前之盈餘(聚首一堂版之活動營運基金總額為港幣 $338 元---> http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=111381#111381
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=108551#108551
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=418       )如果不足會計算人頭,事後收取!
是次活動總策劃及聯絡人︰Grassman(如有問題請pm總策劃)

歡迎所有已經認識或者未認識既鄰居報名參加!

請報名︰

1. Grassman<---點解得你一個o既?
2&3. Milk & Robert
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

暫時人數︰ 三大 冇細 冇BB

建議活動內容︰

a.
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:173a7e3231="Eddy Lam"]請報名︰

4. bikbark (報住一個先)
567. Eddy x 3 (如果到時個仔未訓就o黎啦)<---熱烈歡迎 :em19:
8.
9.
10.

暫時人數︰ 六大 一細 未有BB

建議活動內容︰

a.[/quote]

請繼續報名︰

4. bikbark (報住一個先)
567. Eddy x 3 (如果到時個仔未訓就o黎啦)
8.
9.
10.

暫時人數︰ 六大 一細 未有BB

建議活動內容︰

a.

[quote:bcbe75a05c="grassman"]反應冷淡! :dead:[/quote]
未必o既!都係o個句,每個人都要時間安排自己既假日行程,根據已往既慣例,差不多要到最後o個幾日先至多人報名架啦!俾d信心自己,我地會支持草蛇你既!
呀!都係多咀問一句,點解你得一個人報名嫁? :?:

[quote:72c76260fc="grassman"][quote:72c76260fc="Robert"]
呀!都係多咀問一句,點解你得一個人報名嫁? :?:[/quote]
我與全家會共同進退! :mrgreen:[/quote]

咁即係話可以加哂你全家人連姐姐入去個報名名單內? :?:

請繼續報名︰

1-3. Grassman Grasswoman & Grasskid
4&5. Milk & Robert
6. bikbark (報住一個先)
7-9. Eddy x 3 (如果到時個仔未訓就o黎啦)
10.
11.
12.
13.

暫時人數︰ 七大 二細 未有BB

建議活動內容︰

a.[/quote]

[quote:feecfba92c="Tomato"]草蛇....我要打擊你信心喇....我0個日唔得 :face13:[/quote]
大膽呀妳,唔好講咁多,請食飯!呵呵... :mrgreen:

[quote:01657bfe6d="Jeffrey & Shirley"][quote:01657bfe6d="grassman"][quote:01657bfe6d="Tomato"]草蛇....我要打擊你信心喇....我0個日唔得 :face13:[/quote]

你想用蕃茄擲我呀![/quote]
今次佢無用蕃茄,佢只係請你食檸檬o姐! :[/quote]
咁你地諗住用檸檬定係青紅羅白呀? :em12:
雖然o個日係你地個重要日子,都係要問句︰你地黎唔黎呀?

"甜酸苦辣" 遊戲一週年記念日 重施固技一次阿? :mrgreen:

[quote:5150f5522b="Robert"][quote:5150f5522b="Jeffrey & Shirley"][quote:5150f5522b="grassman"][quote:5150f5522b="Tomato"]草蛇....我要打擊你信心喇....我0個日唔得 :face13:[/quote]

"甜酸苦辣" 遊戲一週年記念日 重施固技一次阿? :mrgreen:[/quote]
請問邊位管理員幫我手加落去嫁,冇野我想多謝佢姐! :mrgreen:

[quote:d71af3df97="hales"][quote:d71af3df97="Robert"][quote:d71af3df97="Robert"][quote:d71af3df97="Jeffrey & Shirley"][quote:d71af3df97="grassman"][quote:d71af3df97="Tomato"]草蛇....我要打擊你信心喇....我0個日唔得 :face13:[/quote]

"甜酸苦辣" 遊戲一週年記念日 重施固技一次阿? :mrgreen:[/quote]
請問邊位管理員幫我手加落去嫁,冇野我想多謝佢姐! :mrgreen:[/quote]

係我.....引言click錯左 "編輯"  :mrgreen:[/quote]

你排好期未呀! :em12: