藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

RC足球隧隊衣討論[款式] [複製鏈接]

我琴"日放工已是十點  想去開會都唔得  件衫未攞翻  一陣我同佢聯絡  明天下午我未知幾時去買  如果可以  你比資料我  我明天安排訂購  訂金我出住先  好唔好????

Chee this is final list!
P.S. 我介紹左個朋友去買波衫,原來有價講,佢好輕易就拿到$55件!我地都可試下。

藍衫黑字、黑褲白字。
TOTAL 25件 = 4*XXXL + 6*XXL + 14*XL + 1*L

grassman 兄 :收到!唔該晒!
價錢方面因當初未知數量  所以未有同大家講可以講價  放心我會同大家爭取!
總之今天無論如何都會訂貨  希望聖誕節之前取貨  ok?????

grassman 兄:no.-----36 及12 同樣印RC  一個有DOT  一個無  可否統一'R.C'

唉呀!無留意!
RC 係 Raymond 要求;
R.C 係 FireFire 要求,
應該係佢地個名(唔係指"藍澄")。

OK!照舊!當我無講過!!!

chee兄你冇call我(手羅)件衫喎...

SORRY!  請KEEP 住先  我星期一晚搵你方便嗎???
:em14:

我都想問下點俾錢你好呀?

你俾ac number我過俾你
定係開票入信箱呀?
各位:唔駛禁急  等我落左單及覆實價先啦!!!!我出發啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

因為我地都好難齊哂人俾錢
一個一個俾又煩住你

各位師兄:唔好意思 剛回家   有一些事情報告!
1.價錢:全套$50包衫褲  印號碼(衫褲  人名)
2.號碼款式:原來可以'簡'  因此我選用正宗阿根廷款式  即號碼上有漁網狀  但仍然以黑色為底
3.現有配套之阿根廷襪$10一對  質地普通及偏薄
4.應可在聖誕節之前取回
接下來可商量如何取波衫

冇問題call我啦....
billy:請問今晚幾點可以攞番件衫呀!!!!!!