藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

有冇人知個櫃 [複製鏈接]

個櫃睇個樣都幾好架 ~~ 不過唔係恆昌係Paul Y. 果面o既人話23號左右會有furiture package 喎 可以再tailor made 計價錢. 呇a都係俾左個電話我地叫我地到時打上去問下囉.... 唔知ok 唔 ok 呢D野.
裝修搞到好灰同好火o既Billy :evil: :twisted:

我諗住到時打去問下先~ 唔知叫唔叫做係壞消息 - 果日上去揀個櫃時果個人同我講因為恆昌太好生意驚妘y唔切所以先搵左宜家呢間Paul Y 囉 .... 價錢都應該唔會貴得過恆昌 .. 如果唔係邊夠恆昌鬥. 呇a都係按自己要求做o既 ~~ 不過我就好似做得過左火嘻嘻 ... 我打算拆左其中一面牆將間屋由直廳改做橫廳 ... 起碼都多成萬幾呀我諗 > <
裝修搞到好灰同好火o既Billy :evil: :twisted:

果日Paul Y 留左個電話俾我 : 29509315
呢個妐靮Yhotline. 專門負責藍澄灣o既furiture package 同裝修 廿三號之後可以打去問問架如果有興趣 ! (講明先我唔係幫人賣廣告 都係想大家多個choice 咋 hehehe )