藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

夏夜...BBQ~~~ [複製鏈接]

[quote:6343434f9a="R & M"]唔好意思又要加人名:
五座亞怡~~兩個大人加一個十歲(高過 120 cm)、一個八歲(低於 120 cm)及一個五歲(佢唔食可唔可以唔計錢啞!我地咁多人唔知可唔可以爭取倒呢?)
麻煩晒亞火 [/quote]

talk to boss on Sunday to see the age 5 children need to pay or not....good luck...

[quote:38721d2d35="R & M"][quote:38721d2d35="wychan"]x2 pls[/quote]

我諗你要打電話俾亞火喎!睇佢加唔加倒位,因為電話預訂有折扣咖!
你又唔早 o的 book :x[/quote]

冇問題~~~冇問題~~~ :mrgreen:

帶左相機都唔記得映相~~~~ :em20: