藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

影婚紗相 [複製鏈接]

呀~~~~~~~~~~~火太好似想去旅行映婚紗相 ...(唔知貴唔貴~) :

[quote:b51c443711="女"]

除左台灣, 關島都好靚[/quote]

: .......... $$$$$$

[quote:b51c443711="saga"]
靚係比較重要架火火  :[/quote]
又一(畢)............ :em06:

[quote:f55160fef8="RangerX"]已經pm回覆各位. 嘩! 好多人問呀... 回覆到手軟...  :!:
今個星期六日佢地都會係婚紗展有counter 各位準新人有興趣可以去望下~  [/quote]

RangerX please pm us as well...Many thanks!     

[quote:386846c3ef="BearBear"][quote:386846c3ef="Raymond & Angel"]我都係係台灣影婚紗相架!!
我落機就去影第二日去間相第三日就可以羅晒d相跟手就返香港喇!!!
唔使好似其他咁冇得自己間相仲要等成個月先收到相重要自己比郵費喎!

我呢有42張相男女各6款做型及化妝.
包30"大油畫
一本18"大相薄
同一本3R相薄.
一幅簽名綢
42張相底.
仲有cd rom.(不過我因為時間太趕所以冇做到!)

埋單$4000港幣...(冇加過任何錢)...service仲very good 呀![/quote]

Raymond & Angel

請問兩位可否告知那間公司的contact呢?我都很想看看你們的靚靚婚紗相啊!

Thanks!![/quote]

我都想要contact please pm to us....thanks