藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Alan Tung
打印 上一主題 下一主題

有關RC不宜居住的問題 [複製鏈接]

Re: RC QUESTION

[quote:c99ad7c54b="小yen"]ALAN TUNG

HELLO I REPLY YOU QUESTION LA 呢個問題其實係我初初入黎rc呢個homepage既first que.黎架 but之後有多人reply me呢個只係傳聞黎其實想知真定假不如等到正式收keys&驗樓果陣咪1清2楚law 而家重有禁長time唔好think噤多好易老架 不如think下點去整好間屋既design重好la而且重可以join埋呢喥攪既 "rc希臘小屋design比賽"添呀 anyway take it easy don't worry about RC.

小YEN[/quote]
Agree !!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote:bc8c206edc="diedsee"][quote:bc8c206edc="dick&queenie"]我跟你一樣看到有關文章,心都實哂。
其實燥音實有,最重要是到而家九號仔未全面運作,同埋藍澄未入伙,
而影響有幾大,真係未知之數。所以目前為止並冇處理方法,及未開始想處理方法。
一切要到那邊住得人先會有解決方法。
但......alan....我派你做一件事,係.........炸左九號仔,然後自首。 * \(>_<)/[/quote]

炸埋酒店得唔得呀?!?! :em12:[/quote]
計下計下都有好多野炸... :em03: