藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 9116|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

你地番來了 [複製鏈接]

我番到屋企lu.....
過左一個開心o既晚上....................
同大家加深左認識...
如果錯過左今次o既聚會....
希望下次你地可以出席..... :mrgreen:

[quote:08832174f2="Billy&Christy"]我(christy)都岩岩返到啦 billy宜家仲坐緊車返去
你地最後幾點散場呀[/quote]
大約23:45...左右....^^
Lux......你唔預我呀...<<<<(火火)
你想... :em20:

[quote:5ec9893a24="Minna No Tabo"][quote:5ec9893a24="hales"]到步到步~~嘿嘿嘿~~
今日都算係咁....
不過o的野食就普普通通呢 希望大家唔會歉貴啦~
1500蚊一圍有房都好難搵呢...[/quote]

我覺得你哋安排得好好
除了地方方便有獨立Area外
你哋仲諗埋遊戲以便大家更容易投入今晚既gathering
辛苦哂你哋(Andy Mr & Mrs Fire Gary Janice & Sharon)!  :em11:
Thank you very much!!!!!![/quote]
只要大家玩得開開心心...所有都係值得o既... ops:

[quote:cc3239dcd9="BearBear"]記住預埋我呀!我都好鍾意打羽球!!

其實去Camp(日營或2日1夜)都不錯啊!我們可以租用政府或團體的Camp Site既可以BBQ、打波那裡亦有較大的Hall給的我們互相討論和玩遊戲。如果大家有興趣的話我可以去查吓有關的資料...[/quote]
好呀好呀.........自從畢業後都有成十多年冇去過Camp....