藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

首次板聚時間及地點 [複製鏈接]

富豪酒店有特價,自助嬰野b價(要用chase)。連埋加一都唔使$140,考慮0下0弟完樓去食屨l。不過唔知係咪做到9/8?有興趣的話就check 0下啦!

[quote:29ee06f7ff="saga"][quote:29ee06f7ff="LJJ"]真係冇wor 乜都冇俾wor 咁咪蝕o左俾刜or[/quote]

ken 之外 仲有無人有?[/quote]

我們都有...可能cut 了, 又或者比他們d staff 監守自盜...

[quote:1d8615d963="bunnud"]我都係第一批買家我記得果晚個長江職員同我地講因為太夜張臨時買賣合約要第二日先可以簽到俾我們所以送兩張coupon作補償所以可能真係唔係個個都有[/quote]

我同你個case 一樣。但是否補償就不知了。

[quote:18f821ba73="Sharan"]你講個d係食$500可用$100 :em16: ,但bunnud同wychan個d係完全免費個隻喎 :mrgreen: ,兩回事來的,前者我都有10張8張,因為我去睇映灣園時,個agent成疊比我
:em01:[/quote]

沒錯,我和bunnud是完全免費的。起初還以為人人都有呢? :?:

還有,你們有沒有看報紙,上星期五六日買樓送69000傢俱裝修 :em03:  :em03:

[quote:d185a01cd6="Sharan"]頭十位買家o乍 :em01:[/quote]

你所說的頭十位買家有什麼好處呢 :?:

報名首次聚會,請即到http://rcrest.no-ip.com/viewtopic.php?t=354 回覆文章
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)