藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

希望召開業主大會 [複製鏈接]

:dead:
===

[quote:045b4cc639="Billy"][quote:045b4cc639="hales"]到底你係 Pekkle_hello ~︽~  TYRes crazyinrc其中邊幾個? :x
[/quote]

我都好想知期他果三個係咩水.
好搞鬼.
有個重"架"前"架"後咁o既.[/quote]

billy... 上面有四個名喎..........
唔通你係............ :HIT:

快d 講.
===

[quote:e77b899bbc="diedsee"]我好無聊咁去 judge 大家對"某某 = 某某" ge 睇法
但我雖然覺得語調好似 但係佢係有三種表達方式
其中兩 pair 人係用同一方式 tim 除非佢真係咁得閑 否則都有可能 "某某 唔等於 某某"[/quote]

邊有人咁得閒講一大段野? 除非唔使返工.

我估佢地成班人都唔使返工架.

....其實我覺得在這裡討論那裡的事不是太好..
:? 雖然這是吹水游泳池........ :|
===

[quote:31deabae99="H&H"][quote:31deabae99="Jess&Burns"][quote:31deabae99="diedsee"]我好無聊咁去 judge 大家對"某某 = 某某" ge 睇法
其中兩 pair 人係用同一方式 tim 除非佢真係咁得閑 否則都有可能 "某某 唔等於 某某"[/quote]

:? 雖然這是吹水游泳池........ :|[/quote]其實我都覺得唔係幾好 不過又太多疑問忍唔住都想出聲 都係吹水0者 唔緊要掛 我地有我地既自由嘛 :roll:[/quote]

所以我都有講 you see?

我太八掛啦...
===

[quote:a989c1c4ff="Billy"][quote:a989c1c4ff="Jess&Burns"][quote:a989c1c4ff="diedsee"]我好無聊咁去 judge 大家對"某某 = 某某" ge 睇法

:? 雖然這是吹水游泳池........ :|[/quote]

我當笑話咁講架咋因為真係好搞笑用黎吹水一流.
剛上去果邊睇過.
有人check到crazyinrc 同 goodman係同一個人(same IP).
唔知邊個咁stupid比人發現到呢.
呢d野好易check架播.
係玩都一個係公司send一個係屋企send啦....[/quote]

:  :  :   好笑law. 其實大把方法等個ip 唔一樣啦.
做戲做成套啦ma. 其實...........................我就係果4個人o刺! 你信唔信?

(以上說話又可能會引起某人的"網想症"發作 :  :  : )
===

果邊真係好好笑  :  :

一話開板. 個個都爭住做板主. 結果個個都無得做. 唔開添~~~

笑爆咀~ :  :
===