藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

婚紗相 [複製鏈接]

嘻嘻!唔好意思...........我想問有無人已影或將會影婚紗相呢?? ops:

我想大家比個意見我 邊間平、信得過呢??
我有三位朋友仔剛在新x地影完 都話唔錯 你地覺得呢???

我打算同我男朋友影............ ops:  ops:

其實我要求好低 除左平之外 我希望化妝自然d 唔好好似夜總會lulu0禁(我平日都無化妝習慣 所以驚唔認得自己 8) )仲有d post唔好0禁作狀 我見d人影到又攬又錫又含情蜜蜜 真係打晒冷震 :em15:

有乜好介紹呢???? ops:

thank you 晒!
我聽聞話蒙羅麗爸都唔錯 但我個朋友影完...........好恐怖呀!影到佢好似發水面包0禁!

[quote:bd6e46fbb8="bikbark"]  阿茄 點解突然想去影funsa相o既?  [/quote]
~~~
ops:  ops:  ops:
嘻嘻!其實呢已經計劃好出年結婚........... ops:
(我一定要0係入伙前結婚0架 如果唔結就無得住)

而家搞得0黎都差唔多,因為出年好多錢要駛 如果rc突然可以0係4月收樓就會大失預算 所以而家盡可能都會分散0黎搞 荷包無0禁傷嘛!

而且我男朋友平日唔請得假 一年只有暑假、年尾、復活節先可以話得閒d而家book都差唔多!!!
唉!總之做乜都要好好計劃啦!!!!

一生一次嘛!無乜幾可 (化妝)!!!!呵呵呵!!!!試0下個驚嚇程度都好   

honeymoon嗎?????嘻嘻!
我又真係未去過台灣呢..............

會唔會好貴呢??我驚我男朋友唔制 因為我地可能無得去honeymoon :em06:

不過 我想知道點樣對抗sales0既明屈呢????我成曰聽人講 即使係揀個好cheap
0既package 但最後都要成皮野先走得  :em18:

0禁就要學0下董太:唔要....唔要....唔要 夠喇....夠喇....夠喇

我男朋友一到緊張關頭 就會變得六神無主 (其實佢平時都係0禁!!!!)一定拋個波比我 比人勁屈都有.:evil:
我一定要好定力............. 不過 我諗住叫埋細妹 姐姐去 應該好d啩!!!! :em12: