藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

你的志願 [複製鏈接]

我d志願好多喎....
我以前小學作文寫過想做義工 其實我係想做社工.....
我後尾想做老師 而家都實現左一半....
到左而家好想做家庭主婦......問0下老公得唔得先 :em12:

我想問火火 細個0個陣係咪已經做想勇敢的消防員?

[quote:273814c22a="女"]我由細細個開始....想大個左之後做師奶
嫁個好老公 老公出去做野
而我係屋企相夫教子 煮飯比家人食
係咪好冇大志?[/quote]

我覺得你個志願非常好 我都好想.... :mrgreen:

[quote:e4eee819f9="女"]queenie

你果日咪問我 覺得阿dick 似邊個既?
我覺得阿dick 除了似誠俊哥之外 都有少少似兆倫[/quote]

天生一副明星相......... :em13:  :em12:[/quote]

著埋長衫 覽埋頸巾 手渣一本線裝書 簡直有才子風範........ :mrgreen:

阿Dick “我最喜愛的網友”我投左你地伉儷一票 你唔好怪Queenie 啦:em14:

哈......哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈..........................

[quote:44a87fa650="saga"][quote:44a87fa650="bikbark"][quote:44a87fa650="Ice"]一見到 dick 少俊朗既容貌 即使明知自己身處公司 亦忍唔住咁激動起黎....
雙眼含淚咁感嘆 點解 dick 少可以如此得天獨厚 擁有如此出眾既容貌?!
:em04:[/quote]
ice saga will be jealous don't say it here la......[/quote]

:em16:  saga will not be jealous because saga is one of the supporters of 才子 Dick  :em04:[/quote]

Queenie 你老公..........
除左吸引無數少女之外,仲吸引到唔少少男 :em03: