藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

坐坐都有 點少得第5座 [複製鏈接]

自從上次讚過0位secure 叔叔後 真係唔多見佢
係咪我害左佢............... :?

[quote:f6a7f91c44="kyu"]Tomato

恭喜![/quote]

哈哈!!恒昌d傢俬未送晒 就算入得伙都係家徒四壁ar~~ ops:

[quote:9f152ced96="C.C. Law"][quote:9f152ced96="Tomato"][quote:9f152ced96="candy-cheung"][quote:9f152ced96="Tomato"]我係第5座 [/quote]

我都係5座嘅

下次大家相認吓 [/quote]

好呀!大家貼個snoopy貼紙0係心口相認呀!![/quote]唔該可唔可以比張貼紙我呀??? 因為我都係5座嘅!!![/quote]

緊得啦!!!
如果無畫個都得 :em12:

[quote:e4f4013bbb="gp"][quote:e4f4013bbb="bikbark"]me 2 me 2[/quote]

唔好意思呀bikbark 有個問題想問你好耐......請問相中個人係邊位 :?: (你可以選擇唔答 :em16: )[/quote]

係咪林海峰呀??

仲有打電話整古人 :em17:  :em17:

講開商台 有無人聽過"我們都是這樣長大的"呢個廣播劇呢??

[quote:83784f52e4="Ice"][quote:83784f52e4="Tomato"]仲有打電話整古人 :em17:  :em17:

講開商台 有無人聽過"我們都是這樣長大的"呢個廣播劇呢??[/quote]

郭啓華 林公子 林嫂果齣??? 我無聽晒呀 >.<[/quote]

唔係呀!!係黃志淙 郭啟華 歐陽德勛同鄭秀文.........可能我太老 好耐歷史lu 嘻嘻!!

[quote:0118f5bc7e="chloe"]I'm from T5 too yes i like that program very much. I thought we grow in same ages. I read the books also.[/quote]

我都有睇書呀!!不過好衰呀 唯獨0大結局0個本爛尾 :x
真係好好聽/好睇!!!

(比你知道我有幾大tim.............我地都係80年代成長ge :mrgreen: )

[quote:ceb34d4eea="gp"][quote:ceb34d4eea="Tomato"]自從上次讚過0位secure 叔叔後 真係唔多見佢
係咪我害左佢............... :?[/quote]

o尋日有位secure 叔叔同我講番同一樣o既說話 我估應該係你讚過0位. 8) 你放心啦 佢仲有得撈. :mrgreen:[/quote]

佢係咪講野有d唔正0架???好彩無害左佢 放心晒

[quote:996984f589="yo & lok"]hi各位街坊.
講開商台 有無人聽過"我們都是這樣長大的"呢個廣播劇呢??

我有聽呀主角係叫大雄既...[/quote]

大雄 明珠 司徒同望龍呀!!!好好聽~~

[quote:014e527c13="gp"][quote:014e527c13="bikbark"][quote:014e527c13="Ice"]

佢都唔知幾時先入得伙................. 唉............

bikbark 你呢? 你地入左伙未呀?[/quote]
梗是未啦﹐今日先搞掂幅牆咋﹐應該下個禮拜整地磚[/quote]

你係搵係人裝修或係仍在執漏中呀?
我幅空心牆整完後起樸 而家要打氣入牆急救 :em18:
而地板又唔知乜o野原因而無故炒起 而家要全部重鋪......又繼續等 :shock:[/quote]

好大鑊喎 :shock: