藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Stephen@RC
打印 上一主題 下一主題

恆昌plasma櫃 [複製鏈接]

Stephen
請問你等左幾耐先有個櫃?? (我知你等左好耐 :wink: )
我下個禮拜6就夠60日喇......追左好多次 上個禮拜話"試0下17、18號"好唔好??
今日去問 又話未知 仲要打上大陸問............好痛苦呀!!!!

[quote:d9602a4535="Stephen@RC"][quote:d9602a4535="Tomato"]Stephen
請問你等左幾耐先有個櫃?? (我知你等左好耐 :wink: )
我下個禮拜6就夠60日喇......追左好多次 上個禮拜話"試0下17、18號"好唔好??
今日去問 又話未知 仲要打上大陸問............好痛苦呀!!!![/quote]

Tomato
我個櫃等左1.5月. 所有野等左2個月[/quote]

唔該晒

[quote:cf8e1bf856="Stephen@RC"][quote:cf8e1bf856="Tomato"][quote:cf8e1bf856="Stephen@RC"][quote:cf8e1bf856="Tomato"]Stephen
今日去問 又話未知 仲要打上大陸問............好痛苦呀!!!![/quote]

Tomato

唔該晒 [/quote]

唔使. 不過你真係要check緊的. 個班友都唔係做野. 
你個櫃到左未? 未到最好叫你先生去媽下佢地. 
因為佢地真係可以唔理你如果你唔去push佢地 [/quote]

我而家都唔知點.............我隻佬成日要返工 成日得我一個女人仔落去問
打電話去又唔通 (今日去左兩次 坐左都幾耐 我見佢地"long"起個電話)

最慘係無個櫃=無張床

:cry:  :cry:  :cry:

[quote:3a1872860c="candy-cheung"][quote:3a1872860c="Tomato"][quote:3a1872860c="Stephen@RC"][quote:3a1872860c="Tomato"][quote:3a1872860c="Stephen@RC"][quote:3a1872860c="Tomato"]Stephen

Tomato

唔該晒 [/quote]

唔使. 不過你真係要check緊的. 個班友都唔係做野. 
你個櫃到左未? 未到最好叫你先生去媽下佢地. 
因為佢地真係可以唔理你如果你唔去push佢地 [/quote]

我而家都唔知點.............我隻佬成日要返工 成日得我一個女人仔落去問
打電話去又唔通 (今日去左兩次 坐左都幾耐 我見佢地"long"起個電話)

最慘係無個櫃=無張床

:cry:  :cry:  :cry:[/quote]

通知佢已換鎖及改做磚不要間房櫃和床了(你是否俾一半訂?)  尾數就....

可能即刻會送來.[/quote]

我隻佬都話過如果60日都送唔到 遲一日都唔要. 尾數都唔會比
但係佢地都係咁慢............今日驚佢地8號風球會走人 急急腳打電話去 (又通喎!!)佢地話下個星期一定到..........鬼唔知咩 下個星期都夠60日啦!!!!

而家話唔要個櫃又唔得 因為要比埋尾數 白白比條尾數佢賺 好唔抵呀!!!!
(佢個櫃唔比我 第日一定會拎去其他鄰居屋企 佢一定唔會蝕 :twisted: )

總之.....我會等埋下個禮拜 (唔等都唔得啦 :x )

下星期佢送唔到個櫃同床 我就一定唔會要 一定唔會比尾數
就算佢送左櫃同床 我都要拖佢數