藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 8682|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

恒昌開始送傢俬啦~~~ [複製鏈接]

邊個 邊個.......收到傢俬???
快d報告 8)

[quote:b71069cede="chris"][quote:b71069cede="Mr. & Mrs. FireFire"]記得星期日有個鄰居仔話恆昌已經同佢裝左燈... [/quote]

o個個咪係我o羅 :em17:[/quote]

講多d 講多d
你幾時交鎖匙???
裝完燈之後 有乜搞作??
隔幾多日會送第二件來??? (佢唔係真一日送一件0卦??)

仲有無鄰居收到萬眾期待的傢俬?????????????

其實我諗左好耐 應唔應該比條匙比恒昌先
一路執漏 一路等傢俬

[quote:9f6bc2a402="Alvin & Janis"]
我之前問過恆昌 佢地話原來d 傢私要裝滿一隻貨櫃
然後先至一次過送 所以如果d 業主交key late 左
就會有好多人受影響啦.....
希望我們的家可以快d 搞掂````` :cry:  :wink:[/quote]

我都想交key 唔想累到鄰居無傢俬
但係條匙比禁多人拎住 又好似唔太安全
等完執漏先交..............執漏完都唔知等到幾時 :|

有無人未執漏完就交匙 呢個做法安唔安全0架???
我真係無晒主意 好混亂......................... :?

點解個世界變得禁殘酷??????

希望明天會更好啦 :|

[quote:5d9893c21a="chris"]今日恒昌又送左張床裖上黎 隔幾日先送一件 真係唔得佢死 :em05:
咁樣遂件遂件送 唔怪之得要兩個月啦 :em13:[/quote]

無床送張床褥上來托嗎???

:em05:  :em05:  :em05:

星期六應該暴埋吳經理 挾持佢去defect大會........ :em10:

所以開完個defect大會 係咪應該開返個恒昌答問大會呢???
不過 都唔係個個都可以好林生禁傾得 個吳經理一定唔睬我地.........

因為唔係管理問題 林生都唔係好答到
不過林生話佢地係無限制到個運貨重量比恒昌
即使佢架貨車係少貨 定係有十噸都會比佢入...........
詳情我唔係好記得 等我是誰兄整理完再話你知 或者有無鄰居寫低左筆記
可以講0下呢???

總括而言 恒昌係有問題 :em20: