藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

坐坐都有 點少得第5座 [複製鏈接]

me 2 me 2
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

FD﹐我要玩貓﹐yeah!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

saga都係5座喎,佢都未蒲頭

[quote:b7ba999220="gp"][quote:b7ba999220="Ice"][quote:b7ba999220="gp"][quote:b7ba999220="bikbark"]me 2 me 2[/quote]

唔好意思呀bikbark 有個問題想問你好耐......請問相中個人係邊位 :?: (你可以選擇唔答 :em16: )[/quote]

相中人..... 天空小說 - 林九 林公子是也~  :mrgreen:[/quote]

i see! 我唔係好肯定 所以專登問下.......因為我中學時期係亞jan 迷 而家仲有keep住佢張親筆簽名相 :em12:[/quote]
無錯﹐係林真呀
唔通你估係h君...算罷啦

[quote:9df7b85a81="saga"][quote:9df7b85a81="bikbark"]saga都係5座喎,佢都未蒲頭[/quote]

喎俾和黃同恆昌搞到一肚氣 都未得閒上來  :em01:[/quote]
喎仲以為你靜雞雞入o左伙唔出o黎蒲頭tim

[quote:8860a9b8d5="Ice"]

佢都唔知幾時先入得伙................. 唉............

bikbark 你呢? 你地入左伙未呀?[/quote]
梗是未啦﹐今日先搞掂幅牆咋﹐應該下個禮拜整地磚

[quote:6efa7b3427="gp"][quote:6efa7b3427="bikbark"]
梗是未啦﹐今日先搞掂幅牆咋﹐應該下個禮拜整地磚[/quote]

你係搵係人裝修或係仍在執漏中呀?
我幅空心牆整完後起樸 而家要打氣入牆急救 :em18:
而地板又唔知乜o野原因而無故炒起 而家要全部重鋪......又繼續等 :shock:[/quote]
執漏完都成個月lu 係進行裝修中

希望你間屋快d整好啦