藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣樓價 [複製鏈接]

[quote:f9ea026cf2="SEVEN"]我都係自住的 用這個價錢買以為平左 黠知上綱睇下"RC"樓價係晤值la…加上裝修又 :evil:  :evil: …..已依家我都晤知點算 ??? :em01:

好彩有你地雪中送炭 謝謝 !
:em08:[/quote]老友 慢慢黎啦問題遲早會解决既 裝修既野 好彩既遇到個跟得足既就冇咁煩 唔好彩既就真係好鬼激氣.  不過當你一步一步完成既時侯見到自己既完成品 以往執漏呀裝修呀果D激氣就會慢慢消失....

放鬆D啦
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:8b82e26343="R & M"][quote:8b82e26343="H&H"][quote:8b82e26343="SEVEN"]我都係自住的 用這個價錢買以為平左 黠知上綱睇下"RC"樓價係晤值la…加上裝修又 :evil:  :evil: …..已依家我都晤知點算 ??? :em01:

好彩有你地雪中送炭 謝謝 !
:em08:[/quote]老友 慢慢黎啦問題遲早會解决既 裝修既野 好彩既遇到個跟得足既就冇咁煩 唔好彩既就真係好鬼激氣.  不過當你一步一步完成既時侯見到自己既完成品 以往執漏呀裝修呀果D激氣就會慢慢消失....

放鬆D啦 [/quote]

完全同意
收樓時,每家每戶都其實好辛苦,但到搬入之後,就知有幾大滿足感架啦!
快啦…快啦…就快到你搬入黎啦 :em12:[/quote]冇錯咪就係果種滿足感羅 好快到你架喇!!!

[quote:8ae8ecf649="SEVEN"]
完全同意  
收樓時,每家每戶都其實好辛苦,但到搬入之後,就知有幾大滿足感架啦!
快啦…快啦…就快到你搬入黎啦

想問大家意見 我依家係二手業主 如果裝修有問題 應該搵上手業主跟進 或是自己同收樓署D人講呢 ?? :?:
  睇到自己間屋 就好…..UPSET
:em01:  :em01:
我都晤知道搵邊個幫手 請你地幫下
ops:  ops:[/quote]如果可以 講詳細d 裝修有問題 定係執漏既野 一般裝修照計唔關收樓處事.

定係你買樓時連埋裝修但有問題要跟? 直接同裝修公司傾得唔得 如果唔係可能要搵上手業主....