藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

影婚紗相 [複製鏈接]

2月尾都可以諗諗
$1980 package 好似唔係平喎~
不如大家分頭去搵D package 資料一齊格價啦好嗎?

仲有你地打算去邊個景點呀好似個個都OK 好難揀~
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

我都係咁諗~我可以揀超早機去同住D方便既地方lor~又唔想搭華航呢~

[quote:c36a06ac0b="Jess&Burns"]未結婚 都可以影左先架~其實四季的景色都會有所不同架. 我自已比較喜歡多花 色彩多D 既畫面.所以春天去最好. 如果你都鐘意 就要快d 啦~ 一係等下年.

而那公司就推介影冬日的景色 ----- > 其實都好靚架 影出黎好有feel 架 好似好cool 咁.
有d 就建議影海邊 ---- > 都好靚 會影得好似好浪漫咁. 但我就覺得成緝相 都係藍天白雲 可能會悶d.

結果 我就選去桃園  比較田園d 佢地重比我多選一個地方...hee hee..但我未定了.[/quote]heehee i also choose 桃園~~ actually I like Autumn but i don't want to wait ~

[quote:cf1606a1f2="Kiliyan"]見到你地講得咁開心 我無得參與添... :cry:  :cry:
H&H你到時要比D相我睇呀!!!!!!鳴鳴~~~
H&H你搵左地方擺酒未呀??
[/quote]
no problem la~
擺酒地方 still not yet confirmed ar

[quote:3ba1e4bd6f="alankle"]大家都可以參考下呢個網址:
www.ny1999.com
我地就係join左個$8800的package加一個"馬爾他夫"外景攝影~~~
都只係$10000全包(即來回機票酒店連午餐)[/quote]咁又真係幾抵既

琴晚唔得閒post 我地個package 上黎~今晚打番先 :mrgreen:

package $7600
30"x?" 油畫(訂做框)
18"x?" 百年相本(不裁切/含UV) 36張相
12"x18"百年相本(含UV) 36張相
4"x5"手片(手扎本) 36張相
底片
60"合成簽名綢或掛畫 1幅
謝卡或書籤 200張
親友卡 30張
音樂盒 1個
原始光碟

指定攝影總監拍
7套衫(一套可使用設計師不加價)
加選照片每張NT$350 (4") 一套NT$1000(18"+4"+底片)
其它化妝髮型等等應該大同小異~唔打喇!

jessica 比你參巧下啦 或者仲有空間講下價呢!

[quote:d13e823836="Kiliyan"]H&H

嘩! 都幾多相喎~ 好似幾抵....我諗我都係只可以0係hk影....
:em02:
[/quote]
都唔知架 只係覺得橫掂都差唔多錢 當去埋旅行感覺好似抵d麻!!!同埋睇你鍾意呢種feel 啦! d friend 多數都話(向香港影)即使你幾堅持唔比佢地屈 都要萬幾蚊埋單喎!