藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

不如講下以前的好睇電視劇集 [複製鏈接]

[quote:0d559e5390="Tomato"]我至鍾意睇翁美玲d戲.........
天師執位雖然重播左幾次.......但係每次睇都覺得好正 (0個時睇完真係好想學法術0架!)苗喬偉好型0架!不過而家就.....................
我覺得翁美玲好靚同好得意 可惜...........[/quote]呀tomato 乜又咁啱呀你你你...........................究竟係咪...................另一個"我"呀 :em12: :em12:  :em12:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

天師執位...................超難忘呀 :em04:

[quote:761fdc4da6="dick&queenie"][quote:761fdc4da6="H&H"]天師執位...................超難忘呀 :em04:[/quote]

曾經說出,今生不愛妳.....我共你時,但有份.....無有緣~~~~[/quote]"誰可改變" 真係冇得頂呀 :em04:

[quote:fc1b64b99e="Tomato"][quote:fc1b64b99e="H&H"]天師執位...................超難忘呀 :em04:[/quote]

~~~~~
哈哈哈!!!!!!!!
好彩你唔係男仔0者......................[/quote]真係有冇咁夾呀 :em04:  :em04:

[quote:545f65b89e="bikbark"][quote:545f65b89e="Agnes&Henry"][quote:545f65b89e="Tomato"]記唔記得"新難兄難弟"?
有一場講奇哥佢地以為源哥死左 源哥食住隻香蕉奇哥望到個影以為見到伸俐鬼...... :em18: 當時呢幕真係好鬼搞笑 我仲聽到全層樓0既人都0係度笑tim (因為我條村係井字型 所以回音特別勁!!!!!)  :em17:[/quote]

係呀...真係好鬼好笑......... 重播睇番我到笑到死.....

卡通呢...
女仔走唔甩係"我係小忌廉" "淘氣小雪兒"....
男仔走唔甩係"六神合體""小露寶".....
女仔男仔都走唔甩係"叮噹""忍者小靈精""IQ博士"[/quote]
"淘氣小雪兒"好多同學仔睇o架,不過睇到中段俾電視台cut o左,好似話太過唔適合小朋友睇......早幾年問朋友借本漫畫版o黎睇,發覺又真係PG都搞唔掂,cut都係應該o既
"我係小忌廉"嘛,當年真係有同學仔買o左神仙棒同小星環,叫我o地放學去佢屋企一齊玩,"小星環小星環,幫我解疑難"
其實以前真係電視播乜就睇乜,"黃金戰士","小雙俠",足球小將,"叮噹","IQ博士","Q太郎"......嘩,真係乜o野電視汁都"lo"晒
又有無人記得"怪物小王子"呢?[/quote]呢d卡通真係部部都鍾意很想回到少年時................. ops:
"淘氣小雪兒"好鍾意 尤其係佢首主題曲...........
"慢步樹下那夕陽窺探我像要送我更多快樂自由斜陽在笑清風送片片花瓣伴風輕輕番個筋斗..........................."

[quote:c148d460c7="saga"][quote:c148d460c7="貓貓仔&貓貓女"]喵~
超懷舊經典卡通歌.....http://rcrest.mine.nu
淨係登三日o架o乍 有買襯手... hundred for three...包清包靚.... :em12:[/quote]

No naughty small snow son ...[/quote]Yes I also want to but...........NOT Available for us to download.................