藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tako and Sukie
打印 上一主題 下一主題

關於執漏問題 [複製鏈接]

Re: 關於執漏問題

[quote:b381e2384f="Tako & Sukie"]本來只係空心.
點知換左重衰.
空心+崩+高低不平.
[/quote]我又係咁呀 十幾塊只換左三四塊 換完之後 空心就更加空心+唔平+超粗邊 真係越整越衰!!!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:a9f4c4fa46="Tako & Sukie"][quote:a9f4c4fa46="diedsee"][quote:a9f4c4fa46="Joseph"]咁有無人係換左之後係成好左架?
如果無
我諗我要大聲叫佢唔好勒~~~~~!

但係點都用d灰補番果d崩左既地方丫[/quote]

我換咗廁所啲地磚
平唔平就冇留意
但靚仔咗好多 [/quote]

我就最擔心廁所啦.
因為整得唔好會漏水.
我真係對佢地失去信心.

我可唔可以參觀下
我想睇下手工點樣.[/quote]攪到我真係唔你好敢換廁所啲地磚 整得唔好會漏水仲得不償失
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~