藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3505|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

藍澄天空小說 真實番外篇 [複製鏈接]

[quote:c3e06f9d28="Ice"]我第一次同 saga 去睇示範單位 (唔係 rc) 又係有好多經紀走埋黎.
我一見到佢地 我就話: 我地讀 interior design 既 只係黎睇下人地既 design 交功課 唔係黎買樓架 你地唔好o徒時間 serve 我地啦
跟住 d 經紀有 d d 無癮咁走左 之後就再無經紀走埋黎 我同 saga 亦都睇得好開心  :em12:  :em12:  :em12:[/quote]
都係一個唔錯咁借口喎 抄下橋先 :em12:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

會唔會有機會有一隻standard窗花比我地選擇是否安裝呢! 我聽個friend講佢個度 如果覺得有需要裝都可以裝 但一定係指定果款 以免影響屋苑個樣同外形喎

[quote:47b7823816="hales"][quote:47b7823816="Agnes&Henry"]私人樓好少會開大門嫁喎......

唔知咪因為大堂走廊空間細...好無privacy...[/quote]
其實我鐘意開門 感覺上戶戶都關哂門好冷漠
而且冇哂果o的左右鄰理好close既感覺 以前我住屋村果時
打開木門就可以同隔離屋吹水 見唔到面向到大叫(對面屋都試過...哈~)
而家o的樓 單位同單位之間已經冇呢o的野了
甚至係有可能連隔離屋o的人係乜野樣 可以係未見過的...[/quote]
係架!
"見唔到面向到大叫"<<依家咁做就多數比人complaint lu....