藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Sweetcouple
打印 上一主題 下一主題

點曬衫呀? [複製鏈接]

一定要掛在屋內WOR我會掛在書房的窗台上面我已叫裝修師傅幫我整了一條'通'。

果d'通'有平有貴我在實惠千色店永安都見過由$150-$500不等。我果條'通'是好'實淨'但不太美觀的是好普通的一條銀色通我叫裝修師傅幫我買的我都唔知幾多$?
原本有consider過有一種可以拆下來的通但問過裝修師傅佢話好睇但唔實淨好易跌下來so都係choose了最老土的一款。

咁你加呢條通加左幾多錢?
我有個朋友都係加左一支可以申縮0既通
原本諗住唔用0個陣就落黎
但係佢話入伙之後 條通都未過落黎 hehe.....  
所以我都好同意你0既講法
整條實凈d0既

我就係d咁lazy的人我諗我都係唔會拆下來。

可以拉鋼線: 鑲在兩面牆上 用時拉出勾撘住 用夾子夾衣服 閒時收起.

我用過好'lum'掛唔到jeans

then you should start to consider to buy the shortest possible jeans... for the good sake of you honey...

唔洗la我整左一條好老土的stainless'通'在書房呀