藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 45B
打印 上一主題 下一主題

介紹幾靚的玻璃餐桌椅比大家 [複製鏈接]

今日上網想參考下別人的傢俬裝修比我搵到一間深圳的公司佢d玻璃餐桌椅好靚仲有sofa 和茶几我打電話去問原來佢個showroom在深圳但如睇過ok訂購佢係有送貨服務的。我send左個e-mail比個contact person問佢關於價錢我相信價錢一定平過香港。我可能easter會去睇下。
大家可以上這個website睇下我睇中左A8310及Y8310已經問左佢個價錢但佢未REPLY我如有消息通知大家。
http://www.fashionfurniture.com.hk/table_c.htm

希望佢會平過香港la如果唔係我做乜要走到咁遠買wor。我都係聽人講大陸d傢俬好平我先想去睇jar。

小yen
"東莞傢俬展"有冇正野呀?

小yen
其實hk好多shop都係賣緊呢d 款如果ok ga真係底ga。但最麻煩就係要專登去大陸lor。
我昨日去過沙田問過一d 造furniture的shops因我要把master room的窗台改做床又要造成油壓so一定要訂造
我的idea係:
把主人房床放上的窗台(咁就唔會waste左個窗台)造多一級樓梯(因為張床放左上去窗台會好高)而張床又要係油壓的(可儲物)咁樣就要五千幾蚊la。
另外個細房的窗台又會造成書桌。
你會點整個窗台呀?

我的house亦大部分會以white為主都會放mirror在dinning table後的wall而master room的窗台會改做床細room的窗台會改成desk with drawers剩下個廳的窗台就唔會改了。