藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kenykl
打印 上一主題 下一主題

換 Toilet 抽氣扇 [複製鏈接]

現有個抽氣扇 廢到爆...開大自己都焗死 (我估)...

我諗可以換個廚房個隻抽氣扇 代替依家個廢拉柴抽氣扇. 因為我見只有兩粒縲絲扣住依家o個個 好似 possible.... $40蚊換個勁d既唔駛比"ng ng" 臭死.

[quote:8d8fe58879="JNA"]我test過又覺得ok喎  上次honey臭臭我專登企近toilet door
又唔覺有咩 [/quote]

真係好"sweet"  :?

[quote:5bddb30e68="Alvin & Janis"]你們都好呀....
我們部連"葉" 都無.....
as a defect...
到而定都未換[/quote]

無葉正常架 因為個 design 好似新式抽氣扇.... 渦輪式.... 不過 真係一d風都無.

[quote:7ac803f58a="Winnie the Pooh"][quote:7ac803f58a="stephenyeong"]2. 換把大抽氣扇 (大聲到聽唔到入面做D乜    )[/quote]

PLEASE DO NOT CHANGE 大抽氣扇 :em16:  :em16:  :em16:
BECAUSE SARS[/quote]
唔會架 我估... 因為d氣經廚房頂抽出街架嗎...

[quote:b62df7075f="dc"]我都發覺有呢個?如果開大 :em13: ...都幾金吓..

試個寫洛defect list 到無人理wor :em01:

可唔可以post 多d資料....$40點整...THANKS[/quote]

$40出去買一個大葉抽氣扇...自己換... 不過 我都係 propose 架jai... 因為我自己都未整... 不過 我整硬..太廢啦.... 頂唔順...

[quote:e282b846ee="JNA"][quote:e282b846ee="Hotcake"]不過聼詹生講如果個抽氣扇可以吸住一張A4紙就算OK喎...... :em16:[/quote]
請問有冇人test過得唔得? :?:  :?:[/quote]

Mine cannot r.... even a Tempo Tissue