藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

10 位當選委員 [複製鏈接]

昨晚坐我們後面的人對網友很反覺 一聽到網友想出黎就即時叫反對
我聽佢地架意思係 之前有網友話叫邊個邊個做委員
令到佢地覺得有人係度攪小圈子 自把自為.
不過其實大家都係為藍澄好 我唔信有人真係咁自私為自己爭利益 唔理其他人.
呢個可能係一個大誤會啦 好希望弟二日可以化解啦 因為佢地琴晚真係好激呀

我覺得呢排大家都比較偏激 唔似以前咁和諧 我都覺有小小小圈子的感覺
可能你地成日一齊出黎玩 意見會比較一致 對其它人架見意反而無咁重視.
(我純個人架感覺) 希望大家唔好介意 我淨係想大家可以容洽0的包容0的.
大家都係自己友 無謂攪到琴晚咁 好似鬧交咁 嚇死人啦...........
以前(我是誰)都好落力為我地做野 但後來因為我地唔團結攪到佢心灰意冷走0左
我覺得係我地架一大損失 我希望以後唔會再有咁架事發生啦...
祝大家好運..............

如果你地係想由小圈子做到大圈子 我怕後果會好差
因為琴晚0個班人講到好激 你地可能都真係要同其它人溝通下
其實今次有咁多網友可以當選 某程度上係佢地唔知佢地係網友
以前我覺得呢個網係一個很好架平台 不同意見 不同感受 都可以發表
但係而家反而有一呼百應 小數架聲音係呢度好似一0的都唔響咁
一有咩大家咁啱聽 就一係唔反應 一係就勁反對 咁對發表意見架人黎講係好心灰架 我唔係話自己好啱 我有時都好偏激 但係我覺得意見唔理好壞 都有佢地本身架意義0羅 可能你地又會講 你咁唔鐘意咪唔好鬼黎呢度0羅 多你一個又唔多少你一個都唔少 其實我自己都係咁諗 不過想深一層 大家係左鄰右舍又何必咁呢 我唔想成為琴晚坐係我後面0個班人咁 因為我深大家都係為藍澄好...
你地全部都係好人你地做架一切都係無私架 係好偉大架.
因為你地為我地所做架野係我地無做到架...
所以我都好多謝你地...

咪就係正中間後排0個0的0羅

就一係唔反應 一係就勁反對
呢句 其實我係指個氣氛啫又唔係真係好實質0既你問我答0個隻.
我亦唔係指我自己所受架野 我淨係講出一些我所看到架感受啫.
唔知大家有無覺得 呢排好似來來去去都係咁上下人上黎討論.....

其實係呢度我最無資格批評任何人 因為我實質上我除0左係度留言外就咩都無貢獻過 而最重要0既係我並唔係批評人 係發表意見 大家如果唔回應 我絶對唔介意. 其實我會成日係度留言某程度上係我都代表六七戶人家架意見 因為佢地唔識上網.