藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Simon Michelle
打印 上一主題 下一主題

園景 [複製鏈接]

[quote:7341f4ffea="hales"]哈~未整好係咁上下啦....
而家屋企都未整好 都好似旺角o的後巷咁呢......呵~~
整好就唔同~整好就唔同~[/quote]

而家內籠仲係好似d廢棄等拆工廈 XD

個泳池咁快有咁既樣 相對之下叫好好喇 XD

model d 野一向都好不實 ~

e.g. 坉禶|咁蠢 include 埋個好高酒店同個 9 碼係個model 入面倒自己米
只整兩三層既會所

個 model 泳池感覺闊
係因為奀Nd 游緊既人 水泡都整到好細 ...

大同細係好 comparatively speaking ...

此為之 ...... 視錯覺 ~

[quote:5bf646f1bb="wychan"]可能系BB池?! :em16:[/quote]

成億搞個 bb 池 ... 唔係掛...

為照顧各方面人客
應該有深有淺掛 ~~~

個泳池坉禶d好?個酒店租務妘ㄚY咁先喇..

[quote:7637684f94="wicyh"]如果係咁窄不如起個公園 人工瀑布仲好啦![/quote]

人工瀑布呇酗X ~

[quote:d10f435292="Mr. & Mrs. FireFire"]
wicyh唔好咁灰啦......買樓係件開心o既事實...
人地點講咪油人地 law...
反正已經買左...改都改唔倒....
不如向好果方面諗諗....Right  :em04:[/quote]

無錯 ~~~
最緊要大家密切留意屋苑既各方面動向
愛惜個屋苑 錫住?咁就會住得好開心架啦 ~

[quote:4c105fbd5a="H&H"]真的好似冇咩光到個內園咪即係有海灘冇陽光 :!:  :em06:

唔會掛 :!:[/quote]

如果坉荌s店真係好似商廈玻璃牆 就會光返d

[quote:b7b2377bc7="Tomato"]:em05: 唉!點解條泳池分開一截一截0既?我以為200米係一條過個喎![/quote]

應該係一條過架 @@"
去到中間爬過去咩 ~~

可能未整好呢 ...

[quote:47bb234b64="diedsee"]唔係wor,分三個area,當然會分三個池啦,
而且一個200米池...又好似唔多衛生[/quote]

咁去到中間真係要爬過去
又或者轉塘

[quote:dd1d5d7401="L"]有無發覺d陽光真係入唔到去呀...出面好似好囇 但係個池就好暗.  :?[/quote]

係入唔到架 ... 一邊 hotel 一邊 RC
邊有可能直接入到去 ...

希望真係 hotel 有玻璃牆

[quote:375355fa29="wicyh"][quote:375355fa29="hales"]話實我又唔係好怕冇陽光入屋.....
因為我而家住緊果度 樓同樓之間都係好近...
我而家個窗望出去 同對面屋都係20米內
斜望出去 都係有4座樓完全擋哂 樓同樓之間最多只有一個遠處車位咁闊
既地方望到遠境 不過一樣有陽光入屋......
程度上足夠引致我個魚缸生絲藻.....[/quote]

你住緊邊度架[/quote]

帝堡城