藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kenykl
打印 上一主題 下一主題

換 Toilet 抽氣扇 [複製鏈接]

[quote:905f48ea9b="JNA"]我test過又覺得ok喎  上次honey臭臭我專登企近toilet door
又唔覺有咩 [/quote]

嘩!  咁你有無從上面或下面d罅....  :mrgreen: hahahaha......
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

[quote:4c49cc6903="kenykl"][quote:4c49cc6903="Winnie the Pooh"][quote:4c49cc6903="stephenyeong"]2. 換把大抽氣扇 (大聲到聽唔到入面做D乜    )[/quote]

PLEASE DO NOT CHANGE 大抽氣扇 :em16:  :em16:  :em16:
BECAUSE SARS[/quote]
唔會架 我估... 因為d氣經廚房頂抽出街架嗎...[/quote]

當時的原因是因為好多人經常關埋厠所門開抽氣扇 :em18:  由於空氣不能對流 :em16:  碰巧好多人個地台去水因常年不用而無水 引致病毒經去水管進入厠所而發生淘大事件 :em07:  由於RC隻門有兩個大到可以睇到入面的氣孔 :em09:  就算你把扇大風過牛角扇 :em17:   只要你經常保持個地台去水有水 都應該沒有問題 :em11: !  況且RC是沒有煙囪效應.

大家放心吧!!
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah: