藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 14858|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

租婚紗 (請多給資料及經驗) [複製鏈接]

不要去尖咀間emotion 門面好靚 絕對可以扼到人 但其實又貴又少款! 比$前同比$後兩個樣.  :em13:  :em13: 仲要件衫有小小破損都要賠! :twisted:  :twisted:  :evil:
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

[quote:ab49a012ea="rstfung"]不要去尖咀間emotion 門面好靚 絕對可以扼到人 但其實又貴又少款! 比$前同比$後兩個樣.  :em13:  :em13: 仲要件衫有小小破損都要賠! :twisted:  :twisted:  :evil:[/quote]

仲有一樣唔記得講 就係我地結婚前三個月前去試款 件衫新返好靚 但結婚兩星期前去Fitting時 件衫已經十分舊 據我個化妝小姐話 (佢又係RC鄰居 我Honey老婆同d 姊妹都話個妝好靚 $3xxx包跟足全日 如需介紹可PM我) 佢地間舖唔係好多衫 而且d衫出租率十分高 所以d 衫好快殘 另外 我個伴娘去試衫 只係得幾件比佢試 結果選咗件比較像樣的 最後我地覺得唔係幾靚 去咗金都地下"心研"再加咗一件比伴娘.

講開又講 金都d 衫真係平好多 我老婆响"心研"選咗兩件晚裝 + 我阿媽同外母每人兩件晚禮服 再加伴娘件衫 共七件衫 加埋都平過emotion個Package 2件晚裝 + 1 件伴娘衫or男士禮服. 而且為咗方便 老板娘仲比我可以早一日去攞衫tim!

仲有一件事就係emotion d 衫改得唔係太合身 "心研"老板娘最後幫我地微微地再改過! 老板娘佢真係勁好人!
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

[quote:c6e742b9e5="Jeffrey & Shirley"][quote:c6e742b9e5="rstfung"][quote:c6e742b9e5="rstfung"]不要去尖咀間emotion 門面好靚 絕對可以扼到人 但其實又貴又少款! 比$前同比$後兩個樣.  :em13:  :em13: 仲要件衫有小小破損都要賠! :twisted:  :twisted:  :evil:[/quote]

仲有一樣唔記得講 就係我地結婚前三個月前去試款 件衫新返好靚 但結婚兩星期前去Fitting時 件衫已經十分舊 據我個化妝小姐話 (佢又係RC鄰居 我Honey老婆同d 姊妹都話個妝好靚 $3xxx包跟足全日 如需介紹可PM我) 佢地間舖唔係好多衫 而且d衫出租率十分高 所以d 衫好快殘 另外 我個伴娘去試衫 只係得幾件比佢試 結果選咗件比較像樣的 最後我地覺得唔係幾靚 去咗金都地下"心研"再加咗一件比伴娘.

講開又講 金都d 衫真係平好多 我老婆响"心研"選咗兩件晚裝 + 我阿媽同外母每人兩件晚禮服 再加伴娘件衫 共七件衫 加埋都平過emotion個Package 2件晚裝 + 1 件伴娘衫or男士禮服. 而且為咗方便 老板娘仲比我可以早一日去攞衫tim!

仲有一件事就係emotion d 衫改得唔係太合身 "心研"老板娘最後幫我地微微地再改過! 老板娘佢真係勁好人![/quote]
"金都" 真係有好多款簡,不過就吾知到左自己要著既當日會變成點。如果人流多就好快殘。 :em18:[/quote]

不用怕 金都大部份舖頭都可以Fitting 嗰日免費再改款! 所以如果太殘仲可以改第二件!