藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: cute
打印 上一主題 下一主題

對講機 門鐘 寬頻 [複製鏈接]

藍丫半島都是嗨...
我個朋友住在"海逸豪園"都係用屋企既固網電話開門.

其實如果要先進不如用視像對講機 好多東涌樓都有.
諗下如果系統醒目 可以FLY線開門 和黃就應該每戶整部3G 佢無端端有可以多左千幾個客 又可以博宣傳...

2. 門鐘 - 門鐘唔係用濕電 要用3粒2A電 門鐘唔嚮要去廚房換電 有無搞錉!?

唔唔... cheap就cheap D 但又好在冇交電費都可以上門按鈴追數 ;p

不過以前隔離屋試過門鐘壞左 冇得整 要裝另外拉線... :x

P女 寫到:
2. 門鐘 - 門鐘唔係用濕電 要用3粒2A電 門鐘唔嚮要去廚房換電 有無搞錉!?

話時話 個門鐘安裝左係邊?我搵唔到...............

根據機電圖門鐘安裝在廚房!

門鐘...... 係愛黎禁既.
你禁...... 咁我咪出聲應你lor
你唔禁...... 咁我又點會出聲應你呢 悟空.
你唔禁 又要晌廚房摷 萬一抽晒d電線出來 跣親d細蚊仔同公公婆婆 就唔好啦.
就算冇跣親人 萬一走電......(下省一千字)
by 三藏