藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ha and Kui
打印 上一主題 下一主題

一年前今日... [複製鏈接]

[quote:ffa5577b65="Shearer9"]咁我比你o地早 我五月三十一日買 仲係自己開價 真難忘。[/quote]

:arrow: 我同你同一日噃! :wink:

但係點解你買到高層過我o既?當晚 D 經紀及和黃 D人話只賣低層傢喎!

[quote:d0e75bacb1="Shearer9"][quote:d0e75bacb1="Jeffrey & Shirley"][quote:d0e75bacb1="Shearer9"]咁我比你o地早 我五月三十一日買 仲係自己開價 真難忘。[/quote]

:arrow: 我同你同一日噃! :wink:

但係點解你買到高層過我o既?當晚 D 經紀及和黃 D人話只賣低層傢喎!
[/quote]

Jeffrey & Shirley
我地真係有緣o者! 不過以我記得當日o的經記話我知只賣第一座及二座重要係中層 其實當時我都想買低層(貪佢景靚) 不過o的經記話冇 就算有都會貴o的 所以最後買o左中層 你就好o拉買到咁靚o既池景。[/quote]

當日選擇個單位o既原因,係佢好似”雲景台”某個我地喜歡o既單位,而且座向好,加上本人睇得多比較高層o既示範單位多,怕左高,所以喜歡低層,而且方便行落樓。 :em11: