藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: RangerX
打印 上一主題 下一主題

好食推介 [複製鏈接]

1. 金蘭花泰國菜館
 九龍城龍崗道12號
- 糯 米 (壤 )雞翼
- 蒜蓉飽
- 串燒

2. 蕃薯苗小館
 北角北角道12號地下
- 客飯 連 菜飯(廿幾蚊)

3. 明將迴轉壽司餐廳 - 主要係 "平"
 深水步欽州街37號西九龍中心6樓612-613號舖
 深水步欽洲街58號米蘭軒地下及一樓
- 四十幾蚊 (已連加一) 任食壽司
- 綠茶茶包任 re-fill
(不過就要早 D 去排隊,約半小時至一小時)

4. 好時沙嗲
 尖沙咀(尖東)好時中心144-148室
- 海 南 雞 飯
- 喇 沙

MilkMilk 你上次提個間係尖咀既自助餐幾時去食呀? :em04:

1. 橫綱
 油麻地彌敦道446-470號地下
- 鰻魚飯定食

2. 不知名十蚊麵
 油麻地碧街 地鐵 A2 出口
- 不同種類10蚊麵,如越南生牛肉河 - 如正。

[quote:908bbfa7cf="milk"]不如下星期搵晚去食好唔好?或者你有無更好o既方案? :face13:[/quote]
好呀!好呀! :yeah: 仲可以搵埋其他人喎! :idea:

[quote:03583b8e2a="milk"][quote:03583b8e2a="Jeffrey & Shirley"]好呀!好呀! :yeah: 仲可以搵埋其他人喎! :idea:[/quote]好呀,你想搵邊個?定係等佢地自動獻身報名? :
其實我未去試過 Italian Tomato Buffet o架,大家去搏一搏無所謂啦...可...?! ops:

重有,我公司今日通知..............下星期有飯局,不過未知邊日,希望唔會撞期啦  :face13:[/quote]
咁你建議weekday 還是 weekend 好o的吖?而且價錢是否一樣傢? :?:

[quote:2b0440fb66="milk"]weekend 我倆公婆要去一個重要約會呀 : ,如果 weekday 你有無問題?[/quote]
係喎!我地都要去同一個約會喎! : weekday 就要睇邊段時間去食喇!會吾會 6:30pm 放工會趕吾切呀? :?:
[quote:2b0440fb66="milk"]明天我便打電話去Italian Tomato 再問清楚有沒有更新資料,然後再在這裡回覆你罷![/quote]
等妳好消息! :em11: 吾該哂!
[quote:2b0440fb66="milk"]搵其他人你負責 :em12: [/quote]
吓!我人緣無你咁好喎,不過最好大家見到哩個 Post,會自投羅網啦! :zdevil:

[quote:621ede017c="milk"]肥仔

已打電話去問過,他們沒有什麼改變過,祇是我...依家要放19:00(脫苦海,剛轉新公司 :em12: )[/quote]
恭喜!恭喜!咁幾時開幾圍請食飯慶祝呀! :
[quote:621ede017c="milk"]如果食20:30 o個倫有無問題?下星期四(16/3)去好嗎?
另外要搵個放工放得比較早o既過去太陽廣場攞籌先啊! :em19:[/quote]
16 號好 D!睇下大家有無興趣一齊去,好似上次 moksau 都話想去傢,吾通佢已經忍吾住食左! :nowords:
[quote:621ede017c="milk"][quote:621ede017c="milk"]佢地會 17:30 開始派籌,落 $100 Deposit 就得喇![/quote]

肥仔,以上問題對你有沒有影響?有的話也可以改為今個weekend 去啊,因為weekday 和 weekend 價錢是一樣的! :wink:[/quote]
不過吾知邊個會咁早收工,我就收六點,過到去都要六點半喎,睇情況先啦! :wink:
今個星期 weekend 都無乜問題,不過人數可能會少 D,隨緣吧!