藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: diedsee
打印 上一主題 下一主題

好唔適應... [複製鏈接]

Re: 好唔適應...

[quote:375c9e4766="diedsee"]唉....自從搬出嚟住之後
一直都適應唔到獨立 ge 生活 :em01:[/quote]

你幾時搬入黎住架? 咁耐仲未適應?
我之前都好唔慣 以前係屋企乜都係媽咪 Mother is Everything
但係rc 乜都要我做 但我返而覺得呢個係一個好0既機會比自己學習獨立

原來RC係會令人懶0既...... :mrgreen:
OR RC實在太舒服 唔想做野?

我之前都好唔習慣 好想搬返同亞媽住
但我而家越黎越鍾意呢度
返到RC 空氣都清新D............. :yeah:

其實真的有咁多時間冇野做嗎?
我平時係屋企有好多野做, 吸塵, 拖地, 洗衫,煮飯, 洗碗。。。。。。

通常魚販都會幫你劏埋架.........

你要學定架啦
你男朋友識唔識煮野架?

[quote:a9fdbe76a4="Kiliyan"][quote:a9fdbe76a4="Tomato"][quote:a9fdbe76a4="grassman"][quote:a9fdbe76a4="Tomato"]煮乜好呢 :?: .........四腳爬爬炒小強 :zdevil:[/quote]

廚師要試左味先上菜喎! :em15:[/quote]

廚師不嬲都唔試味.......... :

查實有一次 我焗左蛋糕 (盒裝蛋糕粉咋... :poor: )比隻佬做早餐 但係佢食完之後勁痾lor..... :em18:[/quote]

嘩!!! 好驚呀!!!哈哈哈~~~~ :  : 唔好意思~ 笑得大聲左添~ 哈哈哈....我好掛住你呀茄 仲有呀milk Jess HelenaP女Queenie bikbark....etc...幾時gathering呀????!?!?!?!?!?!???!?!?!?!? :yeah:  :yeah: [/quote]

我都想見下你地呀
YAN 你可唔可以教我整蛋糕呀?
又話約一齊飲茶0既??? 等左好耐啦........... :poor: