藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Winnie the Pooh
打印 上一主題 下一主題

各位準爸爸 [複製鏈接]

Re: 各位準爸爸

[quote:09a8fdc7d7="Winnie the Pooh"]你會唔會陪產呀??

我想但我有D怕血  ops:  ops:  ops:[/quote]

你怕就唔好入啦, 到時暈左, 醫生都唔知救你先還是幫你老婆生仔先...... :nowords:

[quote:81b15be2f6="grassman"]唔係喎,我好忙喎!要數數目,要遞笑氣罩,要用力,要安慰媽咪,要望0下頭仔,要剪臍帶,要影相..... :em18:[/quote]

吓? 原來係0個日咁忙架? 辛苦晒.....哈...... :mrgreen:

[quote:5afdc7edfe="Winnie the Pooh"][quote:5afdc7edfe="Winnie the Pooh"][quote:5afdc7edfe="Billy"]重有係政府醫院生如果想陪產要聽過講座至比.
如果冇上講座係唔比架.
同d講座好full好難book架.

你好似qe生喎.
未上講座好快d問吓喇..[/quote]

我老婆今日會去qe覆診我已經叫佢問吓使唔使聽過講座......
點都好今次死就死啦...........一於陪住佢鼓勵佢.......
但我之前陪佢去qe覆診時見到有通告話由於且家好多人生bb嘅關係如果有需要可能唔可以陪產.......[/quote]

我老婆問過話要聽講座
但好full且家book咗9月6日.
我老婆預產期係9月中
希望bb唔好提早出世啦  h:  h:  h:[/quote]

足月好d喎