藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

唔想要恒昌間房櫃 [複製鏈接]

[quote:0a04f565d7="Tomato"]我會接受...............
我而家正在搜集緊snoopy用品 會將對個櫃的不滿漸漸忘記!!

或者個櫃真係好靚呢!! :wink:[/quote]

Tomato

Don't worry trust me!
Please check your PM.............

Re: 有關恆記傢俬.......

[quote:dda30bd1fe="Kit & Carol"]

各位有買恆記傢俬業主注意:

小弟裝左間房大櫃...shirt...用料差到爆炸..搖來搖去
    還有內外只係紙皮不是纖維板...庶渣板...真的紙皮..
    未放電視都以經...何況放一部電視..plasma..大舊電視都死得!!!
    唉....好彩比左一半錢.現決定其他所有貨不要..從新用磚做過間房!!

真的大家一天一天等下去........................ :em10:  :em13:[/quote]

吓????
你個櫃真係咁差?
OR我要求要低???
用紙皮做????  unbelievable wor  ................ :?:

係呀 我記得呀 我真係想去睇下
同一間野同一個櫃 但實料唔同?????

Kit & Carol

你有冇同恒昌0個位師傳跟進你個櫃
以下是恒昌裝櫃師傳鄧生
電話是: 9425 8866
我諗佢見到你個櫃咁離譜 都會幫你整過0既

唔好咁唔開心啦.......

唔好咁客氣啦 Candy
我都想睇下你個櫃呀
我聽日通常都會係rc

知唔知個櫃值幾多$$$$$$$$$$?
恒昌起牆要$8000喎.....我覺得好貴