藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

不如講下以前的好睇電視劇集 [複製鏈接]

首推韋家輝在無線時的一系列電視,最正是大時代的狂野 :evil: ,義不容情結局的無奈 :roll:
但講開結局,我記得有套劇集,是鄭裕玲訓在杘上唔識醒,萬子良大叫一聲
:so what.... :twisted: 最後前者閉目流下一滴眼淚... :cry: 超經典。但唔記得套劇叫咩名。 :?:

流氓大亨................唔係呂方做既咩
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:903f9dfceb="H&H"]天師執位...................超難忘呀 :em04:[/quote]

曾經說出,今生不愛妳.....我共你時,但有份.....無有緣~~~~

唔知有冇人睇過IQ成熟時......

[quote:877a0a3450="Agnes&Henry"]天師執位好好睇呀....
我仲鍾意京華春夢 (係睇重播)
仲有鍾意...唔記得叫乜名 係林文龍同朱茵 林文龍係電腦遊戲工程師 朱茵係佢創造.... (黎明唱主題曲 傻痴痴)
同埋天涯歌女....黎明同松松姐姐做主角....[/quote]

旋子,我姓嚴.........嚴子華。
我諗你係leon fans....咁實有睇人在邊緣同今生無悔了

我諗唔到漢堡神x邊度似利安 :em12:  :em12:  :em17:

之後套咩神探李奇.....就差了,無里頭變左毛面超人。.....

咁...你地記唔記得......發現彎

[quote:641daa6893="bikbark"][quote:641daa6893="Tomato"][quote:641daa6893="dick&queenie"]咁...你地記唔記得......發現彎[/quote]

~~~~
咩0黎0架?? :?:[/quote]
:?: 真係一大疑團呀  :?:
但係我問阿哥,佢又話真係好似有套咁o既o野喎[/quote]

發現灣,係超級勁恐佈架,果時未有羅蘭,係陳立品。而林嘉華係做爛面佬,最驚嚇的係陳立品成日南南自語:
月光光,照地堂,何家有個大柴狼.....