藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

向積肥致敬 [複製鏈接]

今天..藍澄主網重開。好開心 :
即使不知道幾時會再臨時關站。 :cry:
但響關站期間....除左hales為大家趕快修理主網事宜外。 :em14:
有一個人,我地要高度表揚.......
佢為左我地...建立副網....
提供一個地方.....使到家人可以有地方短聚。
為左我地....離開香港消費都....掛住大家....擔心server down 機。 :em08:

來到呢個moment...我心中的一團火...要.....爆啦 :evil:  :twisted:
各位...我地比熱烈掌聲......多謝.....
jeffrey &shirley.......

:em11:
積肥.....我地愛你.....
永遠愛著您 :em21: [/code]

條友仔好似而家返左來.....

大佬...我唔係咩意思...
我見11:54分時...你online緊...
我特登...reply呢段野,等你響top five見到我這條thread....
點知.....你.....(>_<)