藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FanStar
打印 上一主題 下一主題

給大家的第三份新年禮物 [複製鏈接]

[quote:8e55044652="FanStar"][quote:8e55044652="Roscoe"]

Thanks.  

I think what are u talking about is the second photo

How about the first photo?[/quote]

第一幅應該係高五層左右。[/quote]

:?:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:745cd14f60="FanStar"]
原因係當時正值D師傅下班時間 好多人出出入入 而我又人生路不熟 一方面又驚有保安巡樓 一方面又要影相 所以無實際記低每張相位置 我淨係記得我當時上上落落大概十層樓 而全部都係由第五座影的 所以我咪話「應該係」囉  :wink:  因此未能提供確切層數 請各位見諒  :em14:[/quote]

咁...你有冇帶安全帽.....
細細聲講....佢地幾時冇人....我都諗住星期六黃昏....偷偷地入去影番百零張相
返來比大家睇睇....
大家有咩位置想知....早響

大家對我充滿期望.....好...男兒當自強....。我不會令大家失望,
但最大問題係....Fanstar,你可唔可以陪我呀?
話哂你16同18號兩日都去過,有兩次經驗,有你照住,.....
大家都會放心丫,係唔係咁話......先。

原本今日要去藍澄帶好野比大家,
可惜要去澳門....."反".....請諒....
但我應承過大家的事情...我一定會做的.....
最多去到澳門之後...自修兩件先....
我要出發啦...........
再三聲明....我講真架....